#77 Álvaro Morata

Hiçbir şey için teşekkürler. Arkamızdan konuşmasın kafi. Şampiyonluk kutlamasında yaptığı şey son yıllarda gördüğüm en rezil hareketlerden biriydi.

gelmesen de olurmuş be Batşuayiple şamp daha şık olacaktı. O değil de inş buna ayrıldıktan sonra konuşmama antlaşması imzalatmışlardır bu depresyon manyağına güvenmiyorum hiç boş boş konuşur şimdi kutlamalarla ilgili transfer sürecinin uzamasıyla ilgili filan.

Kendisine daha fazla ihtiyaç duyulan doğru bir zamanda gelseydi daha fazlasını yapardı muhtemelen ama bu alınganlıklar da herkesi yoruyor. Galiba en olması gereken oldu.

Yolu açık olsun.

Teşekkürler, başarılar. Como'da 1 seneden fazla kalmaz yine. İyi ama kafa olarak sıkıntılı bir futbolcu.

Alvaro Morata, aleyhte açıklamaların yer aldığı ve sildiği veda paylaşımı hakkında bizlere açıklama yaptı.

ℹ️ Paylaşımı kaldırma sebebi

🎙️ Alvaro Morata: "Taraftarlara saygımdan dolayı kaldırdım. Galatasaray'ı çok seviyorum."

Alvaro Morata: "Taraftarlar ve kulüp çalışanları yaptığım açıklamada yazılanları temsil etmiyor. Bana inanılmaz şekilde davrandılar. Bunu hak etmediler. Ben de bazı şeyleri hak etmedim. Bu yüzden sildim. Orada harika zaman geçirdim. Bunlar transfer döneminde olabilecek şeyler. Türkiye'deki insanlar olağanüstü."

Bu adam bitmis gibi görünüyor. Milli takimdaki yerini Samu Aghehowa'ya kaptirmasi gerekir.

Naber la piremses. As forvet oldun mu?
sakat olmasına rağmen her maç 1 tane saplayan icardi ve avrupanın aktif en iyi golcüsü osimhenin yedeği olmak istemiyordu şimdi çılgın atıyor maşallah
1759851746347.webp

Geri
Üst Alt