#77 Álvaro Morata

Adam cueska'yı bile anında takibe almış 😂😂

1738874972164.webp

doğru kullanırsak bizim dzekomuz olabilir. mümkün mertebe çift santraforlarda kullanılmalı

Vay be, adam hemen abilik yapmaya başlamış. Helal olsun

Yeni icardimizi bulduk.
Neyse, şunu söyleyeceğim gerizekali fenerlilerin yıllarca söylediği birsey vardı. "Türkiye'ye gelen en kariyerli oyuncu Anelka" diye.
Bunu neden söylediler Anelka'nin hiç bir kulüpte tutunamayip gezdiği için.
Peki şimdi en kariyerli oyuncu morata'mi oldu?

Doğru kullandığımız taktirde ligdeki en faydalı 2-3 topçudan birisi olur.

Bana çift oynarlarsa osimhenden daha önde oynar gibi geldi. Topun getirileceği asıl adam olur gibi. Osimhen yıpratıcı forvet olur bu target veya comple for.

Bana çift oynarlarsa osimhenden daha önde oynar gibi geldi. Topun getirileceği asıl adam olur gibi. Osimhen yıpratıcı forvet olur bu target veya comple for.
İlerde fikrin değişebilir, biraz ağır bir iddia olacak ama Morata müthiş bir bitiricidir aslında buna Chelsea dönemindeki ilk maçları örnek verilebilir, her maç gol atıyordu.

Sonra bir şey oldu hiç atamamaya başladı, toparlayamadı da. Özgüveni çok değişiyor, formda bir Morata dünyanın en iyi forveti dersin ama formsuzsa çekilmez gol konusunda.

O yüzden arkada rollendirmek ve dribblinginden faydalanmak bana daha makul geliyor.

Sırtı dönük çok iyi servisler yaptı ama haklısın bugün.

Esas beklentim sol çaprazdan girip uzak köşeye havadan plase golleri, umarım bolca atar.

İlk geldiği günde yazmıştım yeterince abartılmayan bir transfer oldu. 1 gün daha geç kalsak adamı şimdi Arsenal forveti olarak pl’de izliyorduk

dünya yıldızımız

Geri
Üst Alt