#77 Álvaro Morata

Böylesine kulüp kariyeri olan nadir futbolcu vardır.

Santraforluğu tartışmaya kapalı ama niyeyse sanki bizde çok olmayacak hissi var. Umarım yanılırım.

Bize lazimsin cabuk sahalara donmen lazim, Osimhen cok yalniz kaliyor.

Bizi kurtarırsa bu adamın sahalara dönmesi kurtarır,
haftalardır Osimhen kendini paralıyor yalnız başına maç kurtarmaya çalışıyor
İnşallah Alanya maçına kadar oynayacak duruma gelir

Morata emmi bize Alanya maçını alacan mı?

1000069079.webp

1741168390731.webp

Álvaro Morata:"Seninle tanıştığımda iki çocuktuk ve olduğun kişiden, ne kadar olgunlaştığından, çalışma şeklinden, hayatta yaptığın her şeydeki kararlılığından çok gurur duyuyorum. Sen harika bir annesin ve harika bir kadınsın. Hayatımın her sonbaharında, her karanlık anında yanımda olduğun için teşekkür ederim. Seninle gurur duyuyorum, seni çok seviyorum. 30. yaşın kutlu olsun aşkım!"

Takımda çok fazla hanımcı romantikler var.

Mertens'in düşüşü sonrası çok kritik bir oyuncu haline geldi. performans alırsak şampiyon oluruz.

Mertens'in düşüşü sonrası çok kritik bir oyuncu haline geldi. performans alırsak şampiyon oluruz.
sevgili okan , kendisi alinmasi gundemde oldugunda nacizane soyledigim yerdeyim .
<->
saglam , kafaca kendini sahaya veren morata bizi ihya eder, sampilige bold katkisi olur.
tipoloji ve saha ici performansina dair detaylica bir seyler karalamistim.yinelemeye gerek yok . o gun dedigim yerden ne degisti derseniz ; bize gelmeden cok once esi ile bosanma surecine girmisti. ordan donup aile ve evliligi kurtarmasi win win bir durum morata ailesi adina . bizimle sozlesme imzaladigi gunlerde barisma oldu yanilmiyorsam. son denklem de bi anlamda da bizim adimiza kafaca hazir duruma geldi .
sozun ozu , ^esi^ ile barismasi kanimca kendisi adina oyle boyle degil bold kirilma anidir pozitif anlamda .
<-bi tik sanssizligimiz -> ayni donemde sakatlik yasamasi .

simdi sakatligi atlatmis sekilde , adeta yeni transfer olarak haftasonu sahaya ayak basacak... nacizane bu sekil bakiyorum .

velhasil bugune gelirsek - alanya deplasesin de maca damga vurur beklentisindeyim. sahaya tam konsantre morata ligin cok cok uzerinde bir degerdir . hep beraber izleyip gorecegiz .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan

saygi ve selamlar .

Saha içinde bir Icardi etkisine çok ihtiyacımız var ve Morata bunu yapabilecek kalitede. Umarım çok güçlü bir performansla Alanya maçında katkı vermeye başlar. Osimhen ligde bu noktaya kadar inanılmaz efor sarfetti ona destek olacak bir forvet oyuncusu şart bu yüzden kalan bölümde Morata'nın yapacakları çok kritik olacak.

Keske bu herif yerine hizli bir forvet alsydık. Onyekuru gibi birsey isimize yararmis.
Osimhen varken bu biraz gereksiz kaldi

Bu adam gelirken efsane yorumlar vardı.

Şuan bakıyorum Serdar Dursun'a bile daha yapıcı yorumlar var.

Geri
Üst Alt