#77 Álvaro Morata

Dk oynayacak bu adam, oynamak isteyecektir yeni sezonda.
Metaverse GIF by BeFootballVR

Osimhen zaten gidecek üstüne ben icardinin de başka takıma transfer olacağını düşünüyorum. Günün sonunda elimizdeki tek forvetimiz kendisi olacak.

Yedek kalıyor ve şu an biraz lüks ama yazın dönemlerinde, forvet transferlerinin zor olduğunu düşünecek olursak iyi ki almışsız diyeceğiz.

bence de eski çevikliği yok ama benzemalı real madrid gibi süratli ve skorer kanatlar ile kendisi kullanabileceğimizi düşünüyorum.

Morata bizim ligin oyuncusu degil sertlik yok mucadele yok avrupada sistemi oturmus ispanya almanya gibi daha yumusak liglerde is yapacak oyuncu

Yazin forvet alinacak osimhen olmuyorsa
30 basip kolo muaniyi alicaksin kafa rahat

Yeter bu kadar harika oynadı çıkar hocam devrede.

devre arasi plaket verilip gönderilmeli

Bu adam forvet arkası oynayacak adam degil. Sahada yok gibi birsey

Ikinci yari tek forvet oynat zaten skoru aldik sayilir yoksa Osimhen'in devam edip Sivas'a en az 5 gol atmasini isterim ama herif sinirda iste.

topukla erene bırakışı dışında bir olayı yoktu ilk yarıda

Bence iyi.

Biraz daha oynasa o da sisteme adapte olur ama mevcut durumda bonservisinin alınacağını sanmıyorum.

ne işe yaradığı belirsiz işleyen düzeni bozuyor trabzon maçında bunla çıkarsak bjk maçı vol 2

Bizim oyun şeklinde asla tek forvet olacak sertlikte değil. Hızı da gitmiş, geriye az biraz teknik kalmış. Yol verilmeli

Geri
Üst Alt