77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuncay gelmeden doldurun şu kayıtları :D

Can Uz neredesin kardeşim? :D Bak menşınlıyoruz bu sefer de sen yoksun gel çabuk bunu da kaçırma :D

Bu seferde derece olmazsa kendimi keserim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezilenlerin sesi komodo ejderleri

Doğru yolu ararsan adres belli...

Sağol abi yarışmadan sonra yazın benide ne şarkılarım ziyan oluyor :) Abi bu arada demezsem içimde kalacak son yarışmada gece geçti puanları yollarken senin şarkıyı 8 e yazmıştım kopyalamayı unutmuşum. Sonra satır atladım sanıp hepsini yukarı çektim senin puan yalan oldu :) Allahtan sekiz yetmiyordu vicdan azabı cekerdim burada :DD

bu seferki yollacagim sarki isterse 0 puanla bitirsin. Sevdigim bi sarki

İhraç edilmeyeceksem şarkımı yolladım :D:D

ilk defa burda yaziyorum
bu eurovision olayi nedir
katilmam gereken bisey midir

Forumca düzenlenen eurovision konsepti ile aynı olan şarkı yarışması. Kayıt olup, şarkınızı seçip yasaklı listesinde olup olmadığına bakıyorsunuz. Yasaklı listesinde değil ise şarkıyı yarışmanın muhattabı Tanju Karayel 'e yolluyorsunuz. Sonra playlist i dinleyerek puanlamanızı yapıyorsunuz.

Sağol abi yarışmadan sonra yazın benide ne şarkılarım ziyan oluyor :) Abi bu arada demezsem içimde kalacak son yarışmada gece geçti puanları yollarken senin şarkıyı 8 e yazmıştım kopyalamayı unutmuşum. Sonra satır atladım sanıp hepsini yukarı çektim senin puan yalan oldu :) Allahtan sekiz yetmiyordu vicdan azabı cekerdim burada :DD

İşte bu. Asil bir komodo dürüstlüğü. Tebrik ederim Samet kardeşim. Birlikte nice zaferler yaşayacağız. Bir azdan kap'a bildiririm seni.

oglum biriniz beni taksin lan...

Yarışmayı düzenleyen arkadaşa bir şarkı gönderiyorsun, yasaklı şarkı olmayacak (daha önceki yarışmalarda yarışmamış olacak)

Herkes şarkısını gönderdikten sonra 24 şarkılık bir liste çıkıyor ve youtube da yayınlanıyor.

Beğendiğin şarkılara Eurovisiondaki gibi puan veriyorsun ve yine düzenleyen arkadaşa gönderiyorsun.

Detayı ilk mesajda yazıyor.

Forumca düzenlenen eurovision konsepti ile aynı olan şarkı yarışması. Kayıt olup, şarkınızı seçip yasaklı listesinde olup olmadığına bakıyorsunuz. Yasaklı listesinde değil ise şarkıyı yarışmanın muhattabı @Tanju Karayel 'e yolluyorsunuz. Sonra playlist i dinleyerek puanlamanızı yapıyorsunuz.

benide yazin o zaman.:D deneyelim bakalim bi

Bu arada Travian oynayanınız var mı yarınki 3x servera ortak arıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt