- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.744
- 2.868
Sana laf sokmak için açığını aramamıza gerek yok ki kardeşim sen o açıkları altın tepside sunuyorsun zatenBana laf sokmak icin acigimi arama cabalarina tum hiziyla devam eden klasik @Erman Türker agabey iste.![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana laf sokmak için açığını aramamıza gerek yok ki kardeşim sen o açıkları altın tepside sunuyorsun zatenBana laf sokmak icin acigimi arama cabalarina tum hiziyla devam eden klasik @Erman Türker agabey iste.![]()
![]()
Var agabey var ben yerli sarkilari seciyorum diye herkes dusman oldu.Sana laf sokmak için açığını aramamıza gerek yok ki kardeşim sen o açıkları altın tepside sunuyorsun zaten![]()
![]()
Kardeşim seçimine bir şey dediğim yok saygı duyuyorum lakin bir şarkı yarışmasında puan verirken belirlediğin tek kriter Türkçe olması ise eğer o zaman sıkıntı var demektirVar agabey var ben yerli sarkilari seciyorum diye herkes dusman oldu.![]()
![]()
Butun yarismalar uygun yabanci sarki sevmiyorum filan demedim ama Yerliler puanlamada on planda dedim agabey yabancilarda puan alacak tabiKardeşim seçimine bir şey dediğim yok saygı duyuyorum lakin bir şarkı yarışmasında puan verirken belirlediğin tek kriter Türkçe olması ise eğer o zaman sıkıntı var demektirBu mantık ile yola çıkarsak türkçe şarkı konseptli yarışmalara katılman daha uygun olur
![]()
Vallahi demet akalın'a verdiğin o 12 puandan sonra farketmez sabaha kadar anlat kardeşim beni ikna edemezsinButun yarismalar uygun yabanci sarki sevmiyorum filan demedim ama Yerliler puanlamada on planda dedim agabey yabancilarda puan alacak tabi![]()
Demet Akalini severim agabey alla alla olamaz miVallahi demet akalın'a verdiğin o 12 puandan sonra farketmez sabaha kadar anlat kardeşim beni ikna edemezsin![]()
![]()
Olmaz demedim olabilir tabi ki lakin sen bu cümleyi kuruyorsan bazı insanların da bakış açısı değişebilir sana karşı en azından müzikal anlamdaDemet Akalini severim agabey alla alla olamaz mi![]()
Degissin o bakimdan sorun yok agabeyOlmaz demedim olabilir tabi ki lakin sen bu cümleyi kuruyorsan bazı insanların da bakış açısı değişebilir sana karşı en azından müzikal anlamda![]()
![]()
Demet Akalini severim agabey alla alla olamaz mi![]()
Madem öyle bir tahmin yapalım bakalım
AC/DC - Highway to Hell - @Alpay Asma
Guns N' Roses-Black Leather - @Ömer Çoban
Skid Row - 18 And Life - @Ozan Tokgöz
Bon Jovi - Bed Of Roses - @Can BÜYÜK
Dream Theater - Another Day - @Emir Sato
![]()
Dream theater senindir diye dusunmustumMadem öyle bir tahmin yapalım bakalım
AC/DC - Highway to Hell - Alpay Asma
Guns N' Roses-Black Leather - Ömer Çoban
Skid Row - 18 And Life - Ozan Tokgöz
Bon Jovi - Bed Of Roses - Can BÜYÜK
Dream Theater - Another Day - Emir Sato
![]()
Yok bu sefer değilDream theater senindir diye dusunmustum
Tabi neden olmasınCevap verebilirmiyim![]()
Yok bu sefer değil2 kere katıldım zaten biriyle 5. diğeri ile geçende 2. oldum. Senin şarkınla alakalı tahminim doğru mu peki?
![]()