Hadi 2 ay olsun diyelim sen orada devreyi kapatıyor demişsin , bu da 4 aya tekabül ediyor . 2 ay daha mantıklı ona itirazım olmaz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav keşke 15 güne dönse melo da öyle mucize bir dönüş yapmıştı o ayrı konu

Herkes farkli birsey söylemiş.Ciddi bir sakatlik mi ? Kac gune veya aya döner net bir bilgi gelmedi mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes farkli birsey söylemiş.Ciddi bir sakatlik mi ? Kac gune veya aya döner net bir bilgi gelmedi mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes değil, haberlere girip bakabilirsin ; internetin var. Her yerde 1 ay yazıyor ama sen herkes bir şey diyor dediğin adamlar yorum yapıyor , yani bilgi değil . Foruma bilgi için değil bilgi alışverişi için girmelisiniz bence çünkü kendi bildiğinizi bile unutabilirsiniz . :) önceden de dediğim gibi 1 ay sakatlığı gerisi oyuncunun çalışması ve vücuduna bağlı.

Herkes değil, haberlere girip bakabilirsin ; internetin var. Her yerde 1 ay yazıyor ama sen herkes bir şey diyor dediğin adamlar yorum yapıyor , yani bilgi değil . Foruma bilgi için değil bilgi alışverişi için girmelisiniz bence çünkü kendi bildiğinizi bile unutabilirsiniz . :) önceden de dediğim gibi 1 ay sakatlığı gerisi oyuncunun çalışması ve vücuduna bağlı.

fizigi güclü ve hırslı birisi misal melo gibi artroskopiden sonra 3 hafta sonra koşulara agırlık calısmalarına baslar 4.haftada takımla calısabilir

dr degilim ama bir tanıdıgım benzer operasyonu gecirdi yani işin yarısı oyuncuda bitiyor

fizigi güclü ve hırslı birisi misal melo gibi artroskopiden sonra 3 hafta sonra koşulara agırlık calısmalarına baslar 4.haftada takımla calısabilir

dr degilim ama bir tanıdıgım benzer operasyonu gecirdi yani işin yarısı oyuncuda bitiyor

Onu demeye çalışıyorum sabahtandır ama insanlar felaket tellallığı olmayı seviyor . Sezonu kapattı diyenler bile var ya. 1 ay sakat ama dediğin gibi ağırlık çalışmazsa ve dikkat etmezse tabi ki 2 ay ya da fazla da kalabilir ama bir futbolcu kendine bakar diye tahmin ediyorum . Bu tür sakatlıklar 2 ay deniyor ki doğrudur menisküs 2 ay buluyor ama bu herkeste aynı oluyor demek anlamına gelmiyor . Neyse sonuç olarak bir form düşüklüğü olacak zaten her halükarda o yüzden gelse bile oynamaz. Umarım iyi çalışır da erken döner , tamamen ona bağlı 1 aydan sonra ne kadar erken döneceği

Bu kötü oldu

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Meniskus çok uzun süren bir sakatlık değil. En fazla 1 ay sonra sahada olur ama tahminim Beşiktaş deplasmanina yetişir

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umarım yeni linderoth olmaz ! devre arasına kadar fayda sağlamaz iyi ki kiralık aldık

Valla dayanamadım enişteye sordum onun uzmanlık alanı ameliyata ve kişiye de bağlı diyor 1.5 ayla 4 ay arası değişiyormuş iyileşme süresi

Bundan bi bok olmaz

ameliyat olduğunu duyunca dediğim söz ''sıçtı cafer bez getir oldu '' neden bu tarz istesen bile olmayacak sakatlıklar bizi buluyor anlamadım gitti daha takıma adapte olmadan antreman bile yapmadan maça çıkmadan bu sakatlığın olması büyük talihsizlik bazı arkadaşlar iyimser yorum yapmış ama bana göre ancak devre arasından sonra katkı sağlar daha sakatlık düzelecek güçlenecek takıma uyum sağlayacak ölme eşeğim ölme

301306_oca88.jpg

ameliyat olduğunu duyunca dediğim söz ''sıçtı cafer bez getir oldu '' neden bu tarz istesen bile olmayacak sakatlıklar bizi buluyor anlamadım gitti daha takıma adapte olmadan antreman bile yapmadan maça çıkmadan bu sakatlığın olması büyük talihsizlik bazı arkadaşlar iyimser yorum yapmış ama bana göre ancak devre arasından sonra katkı sağlar daha sakatlık düzelecek güçlenecek takıma uyum sağlayacak ölme eşeğim ölme

Geri postalasınlar en kötü başka kiralık alalım

İskandinav diye sezonu bok edecek değiliz sonuçta

Şanssızlık yapcsk bişey yok

Geri postalasınlar en kötü başka kiralık alalım

İskandinav diye sezonu bok edecek değiliz sonuçta

Şanssızlık yapcsk bişey yok

31 ağustos dan önce olsaydı belki bu şansımız olurdu ama artık listeler verildi devre arasına kadar poldi ve erene dua edecez başka çaremiz yok :(

adam sakatlanmazken nantesta milli takımda sürekli 11 oynarken bize geldi sakatlandı

1ay civarında dönerse kendini ıspat etme şansı olur yoksa geçmiş olsun nasıl becermiş diz sakatlıgını mac oynamadan

Geri
Üst Alt