İyi kilitlediler. Aynı Kevin gibi oynamadan gidecek gibi bir his var içimde umarım böyle olmaz.

Sigthorson'un dönüşüyle bu takım layıkıyla çift forvet oynayabilir gibime geliyor nedense bu adamdan beklentilerim büyük. Ah şu sakatlıkları olmasa.

Ulan Ayağın kırılsa bu kadar oynamazdın zaten.Ne sakatlıkmış bu böyle.

bu takıma dönecekteee form tutacaktaaaa sezon sonunu anca bulur.. zaten öyle ahım şahım bir topcu da değil.. o sebeple fazla ümitlenmemek lazım.. ve devre arası bir forvet takviyesi gerekli tabi..

sanki galatasaray benden bikar devre arasi geri kalan parami verirler geri gönderirler havasinda.

Kesinlikle yollanması lazım.Devre arası adam gibi bir forvet almamız lazım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linderot iki oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hemen hemen aynı sakatlık nedeniyle ameliyat olan Serdar iki hafta önce sahalara döndü. Üstelik bu Serdar'dan birkaç gün daha erken ameliyat olmuştu. Ya doğru tedavi yapılmadı. Ya da adam kendine iyi bakmadı bu sürede. Ama her ne olursa olsun bir an önce sahalara dönmesinde fayda var. Ben takıma kesinlikle güç katacağını düşünüyorum.

Hemen hemen aynı sakatlık nedeniyle ameliyat olan Serdar iki hafta önce sahalara döndü. Üstelik bu Serdar'dan birkaç gün daha erken ameliyat olmuştu. Ya doğru tedavi yapılmadı. Ya da adam kendine iyi bakmadı bu sürede. Ama her ne olursa olsun bir an önce sahalara dönmesinde fayda var. Ben takıma kesinlikle güç katacağını düşünüyorum.

Bende bu adamdan çok umutluydum ama mesisküs yırtığı bir forvet için çok çok beter en kötü sakatlıklardan biri iyileşse bile adelelerini kullanmayı baya zorlar eski haline dönene kadar ilk yarı bitecektir

Bende bu adamdan çok umutluydum ama mesisküs yırtığı bir forvet için çok çok beter en kötü sakatlıklardan biri iyileşse bile adelelerini kullanmayı baya zorlar eski haline dönene kadar ilk yarı bitecektir

Farketmez. Dönsün yeterki. Zaten Riekerink'in hemen ilk 11'de şans vereceğini düşünmüyorum. Son 15-20 dakikada sonradan oyuna girer birkaç maç. Yani fazla zorlanmaz. O sürede kendini toparlarsa ne ala. Toparlamazsa devre arası kiralık sözleşmesini feshedip, acilen santrafor bulmamız lazım. Tek santraforla şampiyon olmamız çok zor.

nasılsın dostum keyfin yerinde mi arkana yastık istermisin allah aşkına bir şeye ihtiyacın olursa hiç çekinme söyle bu arada linderoth a selamımı ilet

CV'sine bak. Hangi akla hizmet alindi bu adam? Komisyon kokusu aliyorum.

CwqLWcBXgAA3fjU.jpg

Bu cürük herif icin kiralama bedeli ödedik mi?

Geri
Üst Alt