Sigthorsson, Galatasaray formasıyla 20 maça çıkmazsa, Nantes kulübüne kiralama bedeli olan 700.000 €'nun yarısı ödenmeyecek. (Gamaspor)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Adamın kiralık sözleşmesi bitti ve hala tedavide.
Eskiden futbolcular sakatlanınca yurt dışına Almanya'ya filan giderdi ya, bu da galiba tedavi için gelmiş de bizi yiyorlar sizin futbolcunuz diye.
Ben deyim tedavisi bitince döner.

Artik iyice killanmaya basladim kesin evraklari filan yetismedi bu adamin ondan oynatamiyoruz

bu arkadas öldü mü yahu? Hic gören oldu mu bunu? herif Nantes'da, bizi kekliyorlar bence.

Noldu lan buna 2 hafta once baslayacakti . Nasil bir sakatlikmis aga? Kalbine bazuka falan mi yedi ne yapti

Son düzenleme:
Kimi sevsek gidi...yok lan o degildi oldun mu kardesim

Bu hafta da yok degil mi
Arkadas aciklama da yapmiyorlar

Adam istanbula geldiginden bile ciddi ciddi süphelerim var.

Bunun cenazesi nereden kalktı bilen var mı ?

CzYIQPtXAAA0yz-.jpg

Linderoth misali oldu adam. Yarın çıkar Galatasaray'da mutluyum diye bir de röportaj verir. Oohh miss..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linderoth misali oldu adam. Yarın çıkar Galatasaray'da mutluyum diye bir de röportaj verir. Oohh miss..

Aynen.
Hep diyorduk iş ahlakı ve disiplin sebebiyle soğuk avrupalı oyuncularımız olsun diye ama sonu hüsran oldu.
ikisi de bişey vermeden gitmiş olacak

SARI KIRMIZI!

Aynen.
Hep diyorduk iş ahlakı ve disiplin sebebiyle soğuk avrupalı oyuncularımız olsun diye ama sonu hüsran oldu.
ikisi de bişey vermeden gitmiş olacak

SARI KIRMIZI!

O kadar karavana transfer yapıyoruz ki resmen gazoz ağacı muamelesi görüyoruz. İnşallah ücretini peşin vermemişlerdir.

Linderoth en azindan arada bi oynuyordu.Bu tam çürük çıktı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası kiralık sözleşmesi fesh edilip kovulmalı.

Bu arkadas ilk yari hic oynamayacak mi yani? Bu nasil sanssizlik arkadas. Son dönem hic sakatlanmiyordu diye biliyorum, bize transfer oldu ve adam öldü.

Geri
Üst Alt