#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Çok güzel oynadı.Ayağında top tutabilen forvetimiz yoktu.Necatinin iyi olması Baroş ve Elmander'i hırslandırır;her açıdan iyi oldu

Neco klas topçudur,neden gönderildiğini hala anlamış değilim.Ayrıca Baroştan daha iyi topçu olduğunu düşünüyorum,hele Baroş bu gamsızlıkla devam ederse her halukarda gömer baroşa,baroş efendi anlasın formanın kıymetini.

Total olarak Baros'tan iyi değil fakat performans olarak şu an daha etkili. Formayı kapabilir.

Bu transferde emegi gecen Namik Zengin'e saygılar.

Hem Galatasaray adına hem de Necati adına gerçekten inanılmaz sevinçliyim keşke hic ayrılık olmasaydı !!!

Penaltı da yaptırmıştı da, kendinden bezmiş hakem vermedi. :)

Bu maçtan sonra gözüme girdi Necati. Attığı gol güzel, Elmander'in attığı goldede Necati'nin sağa doğru koşusu, stoperleri o yöne doğru çekişi gözümden kaçmadı. Güzel günler bizi bekliyor Necatii :)

Bu başlığa girip vizyoaan diye bağırasım geliyor..

100. maçında gol atması ve neticede de takımın kazanması iyi oldu. İnşallah kalan maçlar için ekstra motivasyon sağlar. Neticede HERŞEY GALATASARAY İÇİN

"Necati alınır mı yeaeaeaea?"

Tipler sizi.

Isıt ısıt ısıt ısıt Necati Ateş.

Necati hic gitmeseydi...

Santraforsuz ciktigimiz Atleticonun iceride disarida anasini bellemistik. O sene ligi alabilirdik. Eminim daha cok sey kacirmisizdir.

Hakan ---> Umit ---> Necati

Ulke futbolu sanki daha iyisini cikardi ya, adami ordan oraya kiraladik (surundurduk) senelerce sonrada yolladik.

GALATASARAY SABOTE EDILDI diyorum adamlar bana deli diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt