#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

2.yarıda golü var.

Biri Stoch mu dedi? :o

2005/2006 sezonundan farksız valla

aradan 6 yıl geçmiş ama yaşlanmamış gibi sanki

Çarşıdan aldım shaqiri eve geldim necati öyle mi?

Kahrolun ulan kahrolun şimdi :tiphat:

Fiyat / performans %100 başarılı . Net muthis transfer .

Şu forumda Necati'nin hayvan gibi katkı sağlayacağına en çok inananlardan birisi benimdir . Hep iddaa ettim , Sercan - Yiğit falan oynayacağına Necati oynasın diye .

Ama Necati'nin bu kadroda misyonu bellidir ; Baros-Johan sakat veya cezalı olduğunda yedek kulübesinden gelip ; efektif oynamak . Umarım 2-3 sene daha da oynar GS'da ama mevzu o değil . Bu takımın ilk 11 forvet ikilisi Elmander-Baros'tur . Umarım K.Köy deplasmanına Necati ile başlamayız .

İyi oynayıp skora katkı yapan bir forvet oyuncusu değil Kadıköy, Nou Camp deplasmanında bile kesilmez.

Adam gollerini atıyor kadıköyde felan kesik yemesini beklemeyin.

Fiyat / performans %100 başarılı . Net muthis transfer .

Şu forumda Necati'nin hayvan gibi katkı sağlayacağına en çok inananlardan birisi benimdir . Hep iddaa ettim , Sercan - Yiğit falan oynayacağına Necati oynasın diye .

Ama Necati'nin bu kadroda misyonu bellidir ; Baros-Johan sakat veya cezalı olduğunda yedek kulübesinden gelip ; efektif oynamak . Umarım 2-3 sene daha da oynar GS'da ama mevzu o değil . Bu takımın ilk 11 forvet ikilisi Elmander-Baros'tur . Umarım K.Köy deplasmanına Necati ile başlamayız .

noktalama isaretinden once bosluk birakma allahin varsa BIRAKMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt