#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

adam 2 gol 1 asistle oynadı bende maçı izledim adam nerede durması gerektiğini nereye gitmesi gerektiğini resmen ders olarak gösterdi bu maçta inanılmaz derecede iidi nasıl Vasat oluyor anlamıyorum!

bence goller dışında vasattı

not:necatiyi destekleyenlerden biriydim ben

garip bir yorum:D

adam forvet 2 gol atıyor işini yapıyor vasattı diyorsun:D

şey gibi,çok gülmüştüm hangi maç hatırlamıyorum mustafa denizli 5-0 gibi bir skor vardı,baktığın zaman golleri çıkar gs hiçbirşey oynamadı,ulen 5-0 maç neyden bahsediyorsun:D

Adam Antalya gibi kısır bir takımda paslanmış resmen. 20 maçta attığı gol sayısına Galatasaray'da sadece 6 maçta ulaştı.

reiss

Necati-Ü.Karan-H.Şükür 3ü birlikte oynadığı maçlar da vardı. Necati defansa da fazlasıyla yardım eden biri.

Arda'nın forvet oynadığı günler aklıma geldi birden. :o O dönemlerde olacaktı Necati, harika olurdu..

herşeyde bi hayır vardır.belkide gelmesi gereken en doğru zamanda gelmiştir. bunu önümüzdeki haftalar daha da iyi anlıycaz.

herşeyde bi hayır vardır.belkide gelmesi gereken en doğru zamanda gelmiştir. bunu önümüzdeki haftalar daha da iyi anlıycaz.

Ne hayırı ya? Santraforsuzluk 2009-2010 zaferimize, defansta alternatifsizlik ise 2008-2009 zaferimize maal oldu. Her iki turnuvada da final oynayabilirdik. Taraftarin o sezonun kurban ilan ettigi De Sanctis'in onunde Arda solbek, Baris sagbek, Kewell ve Topal stoper oynadi. Var mi daha otesi?

Ne hayırı ya? Santraforsuzluk 2009-2010 zaferimize, defansta alternatifsizlik ise 2008-2009 zaferimize maal oldu. Her iki turnuvada da final oynayabilirdik. Taraftarin o sezonun kurban ilan ettigi De Sanctis'in onunde Arda solbek, Baris sagbek, Kewell ve Topal stoper oynadi. Var mi daha otesi?

kötü kaleciydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt