#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Yürekten oynuyor.

Necati ateş bir ümit karan değil kazma değil yani.. Klassını konuşturuyor.. Tarih necatileri unutmaz

İnsan ayağında bir top tutamaz mı yani.Ayıp,ayıp.Elmander olmadan herşey ortaya çıktı.

Alındığında karşıydı alındıktan sorada karşıydım goller attığında da karşıydım leş gibi oynamaya başladı gene karşıyım defol git necati!!!Sen de futbolcuysan ben hiç bir şey bilmiyorum. Git amerikan güreşine kalabalık etme

Artık yaşı ilerledi. Zorluğu yüksek bir deplasmandan sonra, bu maça çıkmamalıydı. Yorgunluğu belli oluyordu..

Alındığında karşıydı alındıktan sorada karşıydım goller attığında da karşıydım leş gibi oynamaya başladı gene karşıyım defol git necati!!!Sen de futbolcuysan ben hiç bir şey bilmiyorum. Git amerikan güreşine kalabalık etme

çek git bebegim uzaklara. ne leş kargasısınız .. ilk yarı gayet güze oynadı pas trafiginede katkısı mükemmeldi .. adam 3 günde bir maç yapıcak kondisyona sahip olmasını bekleme ..

Bana göre Necati aynıydı Baros'tan hiç yardım alamadı.

Geldiğinden beri en kötü maçını çıkardı. Bütün topları ezdi. Umarım kısa zamanda kendini toparlar.

Bugün çok kötü oynasada kredisi var.Olsun yine tebrik ediyorum kendisini.Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zanneden futbolcular sorgunlansın senin yerine.

Maçın başında iyiydi, Baros'a güzel de bir ara pası attı ama sonradan o da fiziken çöktü.

Bugün kötü oynasada Baros kadar kötü değil. Trabzon maçında gol bekliyorum.

necati yaşlı bir oyuncu bu kadar maç üst üste hiç dinlenmeden oynaması yorar adamı normal düşüş yaşaması

Çok çok kötü oynadı.

90 dakikalık topçu değilden ziyada yüksek tempoyu kaldıramıyor.Yoksa bu takım işi ilk yarıdan bitiriyordu.

Alınması gerekiyor. Kadroda durması bile mutluluk verici olur.

Neden acımasızca eleştiriyorsunuz anlamıyorum. Adamın kötü oynamaya hakkı yok mu.

Baros ve riera var ondan önce eleştirilmesi gereken.

Yok abi Neco'ya laf etmez kimse,olabilir adam bedavaya oynuyor kaç maç kurtardı bizi...

Bir tanesin Neco bir sonraki maç yazarsın golünü :tiphat:

Necati - Elmander ikilisi iyi ve verimli oynuyor bence. Baros son 20 dakikalarda falan oyuna alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt