#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Necati nasıl hep böyleydi ya,adamın ilk geldiği zamanları hatırlamıyormusunuz?Fenere ve diğer takımlara attığı fantastik golleri?Galatasaray forması ile 70´e yakın gol atmış adam bu kadar küçümsenmeyi haketmiyor.Baros´tan daha fazla golu var Galatasaray kariyerinde.

Kesinlikle. Ve geldiğinden beri tüm maçlara çıktı. Adam zaten yaşlı. Necati eskiden de böyleydi. Baroş'un daha çakalı ve yerlisi işte. Ancak onun kadar golü değil ama daha teknik olanıdır Necati. Elmander ile bu yüzden iyi işler yapıyor. Görevini yaptı ve yapacakta. Hatalı yönetimdir. Necati'yi getirirsin ancak 1 tane de kanat alırsın. Ya da Kazım'ı göndermezsin ne bileyim.

Niye yoğun maç temposunu kaldıramıyacak yaşlı bir futbolcu alıyoruz ozaman???

sorun necatide değil.sorun baroş-necatide

Zamanla ilk alındığında sölediklerime gelmeye başladınız. Noldu necati ateşlemedimi gene:) Gol taraftarları sizi:) Adam 3-4gol attı diye taptınız hemen adama. Sen bu kadar öndeyeken en az elmander kadar iyi ve iyi birde sağ kanat almak varken devre arası transferini necati ve yiğitle tamamlarsan elmander yokken bu olur. Yönetim çok büyük bir hata yapmıştır umarım bu bize şampiyonluğa mal olmaz.

Edit:Hee bide şu var. Adam parasını çıkardı en azından:) Ya kendi kendinizi kandırmayın ya:) bu işler bu kadar basit değil.

gol atıp mac kazandırıdıgında şunları söyleseydin belki bir anlamı olurdu. ama 2 kötü macında bunları cıkıp söylüyorsan senin niyetindeki sorun ortaya cıkıyor orhan ne yazıkki

gol atıp mac kazandırıdıgında şunları söyleseydin belki bir anlamı olurdu. ama 2 kötü macında bunları cıkıp söylüyorsan senin niyetindeki sorun ortaya cıkıyor orhan ne yazıkki

Necati ateşleme yüzüğünü öpme sene sonunda da defol git amin

Mustafa sarpta kaç puan kurtarmıştı hey gidi günler hey. kale arkasında beklerdi kornerlerde pehheey. Klasik günlük yaşayan galatasaray taraftarı. 2-3maç üstüste kaçırsın gol atamasın bide puan kaybedilsin necati yüzünden nasılsa sizde benim olduğum noktaya gelceksiniz. en azından ben sözümün eri olucam siz ise... tıpkı zapatada daki gibi geldiği günden gittiği son güne kadar defol zapata... ve geldiği günden gideceği son güne kadar güle güle necati

İyi senimi kırcam kardeşim senin bu kibarlığın için bidaha yazmıcam ama bak necati batırmaya başladığında yuhalıcağınız zaman itin g*tüne sokucağınız zaman haber verin bende geliyim. O gün için köşeme çekildim... sabırsızlıkla bekliyorum nihoahoaoha

Necatiyi istemedim hala istemiyorum. bir adam bir maç kurtardı diye sevilmez bir maç batırdı diyede nefret edilmez. Ben hala istemiyorum. Go home neco!!!(adamın evi galatasaray falan diye artüstük yapmayın len)

daha paylaşıyimmi sıkıldım aramaktan çünkü

Ne Baros ne de Elmander'de olmayan bazı golcü özellikleri var. Adam bedava oynuyor. Sercan ve Batdal'la top diye oynar.

Necati zaten ekstra işler yaptı. Bence görevini tamamladı fazlasını bile yaptı . Beklentim yoktu ama altın değerinde puanlar kazandırdı. Attığı goller benim için yeterlidir. Necati'nin beklentilerin üstüne çıktığı kesindir ama fazlasını beklememek gerekir diye düşünüyorum.

Niye yoğun maç temposunu kaldıramıyacak yaşlı bir futbolcu alıyoruz ozaman???

Adamın suçu değil. Necati'ye kimsenin sövme saydırma hakkı yok. Onu yönetim aldı. Necati şunu demedi "beni alın başka adam almayın ben yeterim". Ne adamsınız yahu. Adam geldi bize 2 maç kazandırdı. Gerekli katkıları da yaptı, yapacakta. Necati belli yaşta bir adam. Ek olarak önceden de böyleydi zaman zaman pres yapar ama iyi bir oyuncudur. Ligin en iyi forvetlerinden Necati. Geçmitşe şampiyonluklarımızda, Türkiye Kupasını almamızda önemli katkıları oldu. Onu bizden ayıranlar utansın. Adam tabiri caizse bedavaya oynuyor. 3m Euro alıp 2 sene yatan adamlardan hesap sorun.

Sağlam bir Baroş diye deyim oldu artık !

Necati zaten ekstra işler yaptı. Bence görevini tamamladı fazlasını bile yaptı . Beklentim yoktu ama altın değerinde puanlar kazandırdı. Attığı goller benim için yeterlidir. Necati'nin beklentilerin üstüne çıktığı kesindir ama fazlasını beklememek gerekir diye düşünüyorum.

Ki daha 6 maç yine iyi işler yapacaktır. Yeterki taktik olarak hata yapmayalım. Bitmiş Baroş ile oynatma Necati'yi. Bu hatadır.

Son maçlarda çok etkisiz. Ama yine de beklediğimden fazlasını yaptı önceki maçlarda.

Necati eğer sezon başı gelseydi çok daha etkili olurdu neden çünkü bizim takımın aldığı amerikalıların uyguladığı kondisyondan geçmedi ve sahada güçsüz ve kondisyonsuz olduğu apaçık ortada yaşıda var zaten sıkıntısı bu bana kalırsa yetenek anlamında zaten necati'ye kmse bişey diyemez..

Adamın suçu değil. Necati'ye kimsenin sövme saydırma hakkı yok. Onu yönetim aldı. Necati şunu demedi "beni alın başka adam almayın ben yeterim". Ne adamsınız yahu. Adam geldi bize 2 maç kazandırdı. Gerekli katkıları da yaptı, yapacakta. Necati belli yaşta bir adam. Ek olarak önceden de böyleydi zaman zaman pres yapar ama iyi bir oyuncudur. Ligin en iyi forvetlerinden Necati. Geçmitşe şampiyonluklarımızda, Türkiye Kupasını almamızda önemli katkıları oldu. Onu bizden ayıranlar utansın. Adam tabiri caizse bedavaya oynuyor. 3m Euro alıp 2 sene yatan adamlardan hesap sorun.

Sağlam bir Baroş diye deyim oldu artık !

İyide benim sorduğum soruda necatiye bi suçlama yokki... Necatiyi getirmek yönetim suçudur. Mustafa sarpı getirmek gibi. ve atıp tutup getire getire necatiyi getirdiler. Necati budur zaten ne eksik nede fazla. Rierayı ve baroşuda ilk 11saymadığımıza göre yönetim en azından 1tane sağlam yabancı almalıydı. ya sağ açık yada santrafor. ama yönetim necatiyle yiğiti almak kolayına geldi. Necatide Galatasaray için yetersiz olduğunu her geçen hafta ispatlamaya başladı.

çok nankör bir taraftar kitlemiz var be arkadaş.

Zamanla ilk alındığında sölediklerime gelmeye başladınız. Noldu necati ateşlemedimi gene:) Gol taraftarları sizi:) Adam 3-4gol attı diye taptınız hemen adama. Sen bu kadar öndeyeken en az elmander kadar iyi ve iyi birde sağ kanat almak varken devre arası transferini necati ve yiğitle tamamlarsan elmander yokken bu olur. Yönetim çok büyük bir hata yapmıştır umarım bu bize şampiyonluğa mal olmaz.

Edit:Hee bide şu var. Adam parasını çıkardı en azından:) Ya kendi kendinizi kandırmayın ya:) bu işler bu kadar basit değil.

anaokulu zekasiyla karsimiza cikma 1 mac kotu oynadi diye

beklentim olmadığımdan kendisine eleştiri yapmam, fazlasını belemeye gerek yok bu takımın ikilisi zaten baros ve elmander.

baros bey cezaliyken necati sirtladi ey ahali nankorluk yapma

Baros'la uyumsuz, Elmander'le iyi bir ikili. Baros'la oynadığı zaman daha fazla mesafe katediyor, daha çabuk yoruluyor ve oyundan düşüyor. Şüphesiz Elmander yükünü hafifletiyordu Neco'nun. Ordu maçında şans bulursa eğer golünü atar yine.. (Elmander'le oynadığı taktirde tabi)

Baroş'la yapamıyor.Elmander ile müthiş ikili.

Ama Elmander-Baroş daha müthiş ikili.

Elmander bir tek Neconum degil tum takimin yukunu hafifletiyor.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt