#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Müthiş derecede saygı duyulması gereken bir adam.

Penalti'yi bi kenara birakin.

Neco artik gercekden bitmis..yaslaniyor tabiki.

yorumlara bakıyorumda herhalde başka maç izlemiş arkadaşlar NECATİ bugün sahanın en iyisiydi fenev ortasahasını tek başına mahvetti top sakladı eskişehiri atağa çıkardı ben çok beğendim hatta spikerde müthiş necati filan dedi penaltı olayına gelince 120 dakika koşmus bir oyuncu yorgun tabiki bunlar bahane değil her oyuncu penaltı kacırabilir drogbamızında penaltısını gorduk messide kacırıyor ama sırfs penaltı adamadı diyede yerden yer vurmak haksızlık olur çok iyiydi inşallah 8taşa filan gitmez

Ben sen bitmişsindir diyordum,sen hala döktürüyorsun üstad helal olsun :ayatollah::ayatollah:

bir futbolcu hakikaten nasil vurur o penaltiyi oyle , Neco sasirttin beni

NECATİ ATEŞ ‏@neco_ates35 dk

Attığım golünde ofsayt olmamasıda üzüntümü ikiye katladı nasıl olurda bir metre geriden çıkmama rağmen bayrak kaldırıyorlar anlamıyorum

Kayserili oyuncunun (Salih?) söylediği gibi, Kadıköy 'de Fenerbahçe 'yi yenmek zor değil ama hakemi yenmek zor.

Gerçekte olan;

a9086gercekteolan.jpg

Hakemin gördüğü;

29d8cyanhakemingördügu.jpg

Necati bitmiş diyor gazeteler Oktay Derelioğlu usulu :D

geri dönecegine dair dedikodular var twitter de..

bilgisi olan var mi?

Elmander - Umut dan en az biri gidiyor demek ki. İyi alternatif olur. İnşallah olur.

Duygusal olarak gelsin istiyorum, bir Keita geri gelsin kadar değil ama bende yeri ayrı.

necatiyi yeglerim

Neden ?

3-4 yıl sonra (kısa vadede) takımca tekrar büyük bir revizyona gidelim diye mi ?

Ayrıca Necati oldu ki geldi bu Necati'ye yapılan bir ayıp olur , hem gelir ve iyi performans gösteremezse , akıllarda nasıl bir Necati kalacak buda bir soru işareti.

Neden ?

3-4 yıl sonra (kısa vadede) takımca tekrar büyük bir revizyona gidelim diye mi ?

Ayrıca Necati oldu ki geldi bu Necati'ye yapılan bir ayıp olur , hem gelir ve iyi performans gösteremezse , akıllarda nasıl bir Necati kalacak buda bir soru işareti.

necati de dusunebiliyodur heralde son yazdigini

Madem gelecekti neden gitti?

Forma şansı bulamam dediği forvet hattına bir de Drogba geldi hem de...

Elmander'in de ayrılacağını varsayarak, Necati Drogba'nın yedeği olarak geliyordur. Sistem 4-3-1-2 olacaksa Drogba'nın alternatifi yok. Tabii skorer kanat oyuncuları alıp tek forvete dönmek de bir çözüm. Bakalım ne olacak?

Rivayete gore necati Eskisehir kulubu ile sorun yasiyormus

elmander ve veya umut giderse rotasyonda firsat bulabilir

necati 2-3 mac kurtarsa yine ise yarar bence

1 sezon ust seviye oynar sonra zaten kariyerini bizde bitirmek istr

Hadi bu başlıktan "Futbol Takımı" başlığına taşınsın bir an önce. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt