#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

lan hic mi sahan izlemediniz

YamanAkinci Yaman Akinci

Aralik ayinin sonlarina dogru Bursa v Antalya maci oncesi, benim cok istemem ustune BT ilk defa benim yanimdan aradi Necatiyi. Payim var :)

YamanAkinci Yaman Akinci

Isin esprisi tabi hoca istemedikten sonra beni kim takar. Ama Papermoon'dan ilk telefonu benim cok istemem ustune edilmisti bana jest olarak

Abi bu adam gittiğinden beridir içimden derim ki yazık oldu, underrated oldu bu olay, Galatasarayda hala oynasa iyi iş çıkarırdı derdim, abi yüzümü kara çıkarma gözünü seveyim, yıllardır kendimi kandırmış olmayayım.İşin rast gele hadi bakalım.

Hadi Necati be hadi Aslanım.Gol bekliyorum senden.

YamanAkinci Yaman Akinci

Aralik ayinin sonlarina dogru Bursa v Antalya maci oncesi, benim cok istemem ustune BT ilk defa benim yanimdan aradi Necatiyi. Payim var :)

YamanAkinci Yaman Akinci

Isin esprisi tabi hoca istemedikten sonra beni kim takar. Ama Papermoon'dan ilk telefonu benim cok istemem ustune edilmisti bana jest olarak

BU NEDIR ABI ya

YamanAkinci Yaman Akinci

YamanAkinci Yaman Akinci

Telefon edildiği sırada Necati'de benim yanımdaydı.Açmıyordu da benim ricamla cevapladı.Tabi Neco istemedikten sonra beni kim takar.Ama Neco'nun ilk telefonu açması benim çok istemem üstüne olmuştu,kırmadı beni.

HAydi Necati sana guveniyoruz.

Telefon edildiği sırada Necati'de benim yanımdaydı.Açmıyordu da benim ricamla cevapladı.Tabi Neco istemedikten sonra beni kim takar.Ama Neco'nun ilk telefonu açması benim çok istemem üstüne olmuştu,kırmadı beni.

Şahidim beyler adam doğru söylüyor.

tek umudumuz.

c'mon neco [let's go]

[video=youtube;VrTjIEd6pDU]https://www.youtube.com/watch?v=VrTjIEd6pDU&feature=related[/video]

neco yaktir bana mactan sonraki zevk :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt