#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Necati Ateş'ten Açıklama

Internet üzerineki sosyal medya ortamlarında, Facebook ve Twitter uygulamalarında herhangi bir kişisel hesabım bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu ortamlarda şahsım adıma açılmış hesaplardan yayınlanan mesajlarla herhangi bir ilgim bulunmamaktadır.

Adım kullanarak bu yayınları yapanlara karşı her türlü hukuki hakkımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

Kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

Necati Ateş

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu

neco yerli forvetler içinde kuşkusuz en iyisi.

rıdvan geçen hafta Necati gelmeli derken faydalı olur derken haklıydı aslında görüldüğü gibi ...ozaman forumdaki bazıları dalga geçiyor adam dediler ... oysa çok doğru baroş gibi takımı yarı yolda bırakan bi adam yerine necatiyi tercih ederim ki adam antalyada bile hakkını vererek oynuyodu zaten . şimdi daha cok asılacaktır maçlara

Ne yalan söyleyim, Necati'yi bugün tekrardan Galatasaray formasini tasirken görmek beni duygulandirdi. Rahmetli babamlan baktigim maclar aklima geldi.

Ben sende hicbir zaman teredüt etmedim Necati. Geldigine o kadar sevindim ki. Cünkü sen HAS Galatasaraylisin. Yemisim 32 yasini.

Yine tekrarliyorum: Yuvana hosgeldin ASLAN PARCASI!

adamin dibisin :tiphat:

burda kimse niye necati geliyor diye elestirmedi bu kadar konusup yildiz alacagiz diyip almiyan yönetime kizdi cogu kisi

neco en az 10 gol atar demedi demeyin

şunun bilinmesini isterim ki biz necati alındı diye necatiye tepki koymadık. biz onu getireceğiz bunu getireceğiz diyip sözünde durmayan adamlara tepki koyduk.

yoksa sezon başı deselerdi necatiyi alacağız bir Allahın kulu da çıkıp hayırdır ne oluyor demezdi. Necati sonuçta bu kulübün evladıdır. kızdığımız nokta havada kalan sözler.

tekrar yuvana hoşgeldin aslan.

öyle değil işte senin gibi düşünenler var evet ama senin gibi düşünmeyen de bir o kadar adam var... Hatta burda tartıştım bile o adamlarla leş bitmiş ölmüş 32 yaşında diyen az adam yoktu burda ama onlara en güzel kapağı taktı ve takcakta inş aslan parçası ...

Özellikle Arena'da çok iş yapar reyiz :sgr:

Orta alana gelip top tutması,oyunu kanatlara yayması falan eksikliğini hissettiğimiz bi özellikti.

bu adam hic yaşlanmaz 2005de neyse şuanda aynı necati

images

images

Hoşgeldin reis:tiphat:

Seneye ŞL için Elmander'in yanına Necati tipinde tabi çok daha hızlı koşabilen birini almalıyız.

Özletmiş abi..

Bu kadar yararlı olunabilirdi çok çok iyi oynadı..

Oyun kurucu özelliği olduğu için boşluğu çok iyi görüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt