#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Sabri ye Hakan Balta ya Kazıma saygısızlık etmek suç değilde necatiye etmek suçmu??? Hakaret etmedim saygısızlık etmedim küfür etmedim kurallara aykırı hiç bir şey söylemedim forumda bir futbolcumuzdan nefret etmek suçmu!!! Kazım ın sayfasına girersen orda çok suçlu var ozaman yada sabrinin.

sabrinin baltanın topculuguna laf ediliyor. kişilgine degil.

derbide necatiyle baslar hoca eger haftaya rezil oynamazsa tabi neco

sonra duruma göre barosu oyuna alir

sen ciktin ...............duzen bozuldu!Dun superdin!

:sgr: :sgr:

Sabri ye Hakan Balta ya Kazıma saygısızlık etmek suç değilde necatiye etmek suçmu??? Hakaret etmedim saygısızlık etmedim küfür etmedim kurallara aykırı hiç bir şey söylemedim forumda bir futbolcumuzdan nefret etmek suçmu!!! Kazım ın sayfasına girersen orda çok suçlu var ozaman yada sabrinin.

Aziz Yıldırım mantığı, hevkes yapıyov!

sabrinin baltanın topculuguna laf ediliyor. kişilgine degil.

Hakan baltanın sayfasını aç 2000 tane karaktersiz kelimesi bulursun. Karaktersizlik kişilikle alakalı değilmiydi?

sen necati gol atınca üzülürsünde kardeş.

Üzüldüğümü söledim diye konu buralara geldi zaten. Nefret ediyorum ve biran evvel gitmesini istiyorum.

Kazım artık bizim takımda değil. Sabri desen zaten maskot oldu. Kızmak, eleştirmek ayrı dalga geçip alay etmek ayrı şeyler.

Kazım takımdayken edilen hakaretlere bak bundan bir ay öncesine. Necati de benim maskotum dalga geçiyorum...

Elmander bir pozisyonda farkettiyseniz " Talk! Talk! " diye uyardı. Haklı da yani.

Biraz takıma ısınması, arkadaşlık bağının kuvvetlenmesiyle daha etkili olacaktır.

Sözlesmesi hemen uzatilmali bence.

Adam bizim Antalyadayken taraftarlar performansını beğenmiyordu genelde kötü konuşuluyordu ama Galatasaray gibi takımda performansı beğeniliyor. Demekki ya Antalyaya kendini fazla vermiyordu, ya orta sahadan gerekli desteği alamıyordu,ya gerçekten Galatasaraylı ve canla başla futbol oynuyor, ya bunlardan ikisi ya da hepsi

Maçın adamı..

Ne******ooooooooooooooo

250.000€ = 3.Gol = 6 Puan= $ampion GALATASARAY= Fene v Yusuf Yusuf:tiphat:

Necati Ateş Üfleyerek Sönmez :asd:

Golcülüğünü yine gösterdi reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt