#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

sow'un 2 maçta 1, necatinin 3 maçta 3 golü var haydeeeee.

Geldiğinde birçok kişi olumsuz bakmıştı Necati'ye.Fakat uyum sorunu olmayacak ve gol bölgesinde bizi sezon sonuna + Play Off'lara götürecek en mantıklı transferlerden biriydi,bu yönüyle bakmıştım,nitekim öyle oldu. Daha önce Galatasaray'da oynamış,ligin yabancısı olmayan ve halihazırda Sercan'dan daha etkili olacağı su götürmez gerçekken,aynı zamanda Baros'un müzmin sakat olduğu biliniyorken Necati hamlesi akıllıcaydı ve tuttu da şu an için.

Faydayı maksimumlaştırma sürekliliği kazanman dileğiyle Necati.

Hadi bakalım...

Son dk'da kaçırdığı pozisyonuda atsa cok uzun zaman sonra Galatasaray formasıyla Hatrick yapmış olucaktı ama kısmet diilmiş

Helal be sana böyle devam Neco:tiphat:

bu adami gonderen adnanlar takimin senelerini sabote ettiler..

baros'un birkac sene once kadikoy'de sakatlandigi icin 10-15 mac oynayamadigi sezon neco olsaydi belki de fazladan bir sampiyonlugumuz daha olacakti..

tarih adnanlari hic bir zaman affetmeyecek.. Gerets, Neco ve Keita bu adamlarin ilk aklima gelen skandallari.. neyseki gittiler de kurtulduk..

Yüzümüzü kara çıkarmıyorsun.Yeteneği harcananlardandın.Helal olsun..Ujfa Semihi yetiştiriyor, hiç sevmesemde sende sercanı yetiştir, gol misyonun tamam artık abilik vakti.

İyikide almışız seni be. Koçsun koç. Gollerin devamını bekliyoruz.

2u4nm.jpg

Burda adam diyorki bu nasıl kaçar ama kaleci de müthiş uzandı gerçekten ama yine de yerden sol direk dibine vursa rahat gol olacaktı.

iyiydi mantıklı bi transfer

fatih hoca istedi sonuçta

hadi diğer takım taraftarları makara yaptı ama bizim taraftarlarımzıın necati'ye bu kadar yüklenmesini anlayamadım zamanında.en iyi cevabı 3'te 3'ü ile verdi.

Devam eder sezon sonuna kadar 10'u aşar Neco.Yürüyedur reyiz

Umarım sezon sonu sözleşmeyi uzatırız.Valla helal olsun,helal olsun diyorum başka birşey demiyorum

Bir zamanlar futbolcu diye aldık güreşci çıktı diye bir olaylar olmuştu İspanya da ve o zamanlar bizim takımın sözde taraftarları Necati ile dalga geçmişti forumlarda, bu goller onlara gelsin.

Bir zamanlar futbolcu diye aldık güreşci çıktı diye bir olaylar olmuştu İspanya da ve o zamanlar bizim takımın sözde taraftarları Necati ile dalga geçmişti forumlarda, bu goller onlara gelsin.

o zamanlar harbiden çok kötüydü o harika performans sergilediği sezonlardan sonra.

Kalli geldi ve gönderdi Necatiyi. Lincoln e 10 numarayı vermişti kendisi hatta. Sonra gönderilme sebebini Adnan Polat bi tv programında söylemişti. Necati çok fazla konuşuyor diye felan bişeyler söylemişti.

Bunca yeteneksiz adama yıllardır sabrettik Necati gibi yeteneğe ancak bir sezon tahammül ettik. Hatta tirübünlerde ıslıklanmıştı Necati bi ara.

Necatinin hikayesini böyle hatırlıyorum. Aradan baya yıl geçti ama hatırladıklarıma eminim.

evet necati o sezon ilk yarı müthis oynarken 2.yarı berbat oynamıstı hatta ben o sezon gaziantepe 6 tane gol attığımızda kahvede necati gol atmasın bundan bi halt olmaz gibi laflar ediyorlardı .. ama lincoln Le oynasaydı muazzam bisi olurdu bence

Necati hersefer faydali bir futbolcumuzdu!

Birde ....dibine kadar GALATASARAYLIDIR!

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt