#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

güreşçi aldık futbolcu çıktı

gelmesi gerçekten iyi oldu. şampiyonluğun baş mimarlarından biri olacak.ona yardım edecek isimde bana göre emre çolak olacak.

Tanju tamam bambaska bir golcuydu, gol nerde o ordaydi cok ustun bir vurus yetenegi vardi. Tanjudan sonra, Necatide de bence topa vurus kalitesi olarak uzun yillar sonra bizde oynayan en iyi oyuncu diyebilirim.

Tanju demisken onun, kralin bir golunu paylasmadan olmaz. Necatide de bu klasa benzer ozellikler var.

[video=youtube;fSOmaAk-gbw]https://www.youtube.com/watch?v=fSOmaAk-gbw[/video]

Bizim kucuklugumuz radyo basinda Tanjunun attigi golleri dinlemekle gecti. O yuzden ondan ufak bir iz bile bulsam sevinirim, huzunlenirim. Necatiyi o yuzden ayri severim. Yasi 25 in altinda olan renktaslar Tanjuyu hatirlamazlar. Metin Oktayla birlikte gelmis en buyuk golcudur. Italyaya, Ispanyaya, Fransaya gitseydi oralardada yuzde yuz eminim gol krali olurdu. Bazen Fenerbahceye gitti diye Tanjunun Galatasarayliligini tartisanlar bile olur. Onlara sakin kulak vermeyin. Tanju kalben Galatasaraylidir ve efsanemizdir.

Resmi sitedede hakki verilip unutulmayanlara girmistir. Galatasaray formasini giyen futbolcuya, teknik direktore bu listeye girmek nasip olsun.

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

hakan şükür'ün bir söylemi vardı necati hakkında..benim rekorumu kırabilecek tek bir futbolcu vardır..oda necatidir demişti..bizde 2.5 senede 72 gol atmış bir adamdı necati..onsuz geçen 4.5 sene boşu boşuna heba edildi diyorum.gerçekten türkiyenin son 10 yılda gördüğü son vuruşu en kaliteli forvettir benim gözümde neco, kim ne derse desin.katılan olur katılmayan olur ama şuan havalara çıkarılan burağın yaptıklarının aynısını yaptı neco yıllarca ama değeri bilinemedi

Neco iyi ama Kraldan sonra en iyi yerli forvet net Ümit Karan´dı.Ah be Ümit şimdi ne hallere düştün.

bu adam niye gitti hala anlayamıyorum yada niye bu kadar geç alındı :/ 3 senedir forvetsizlikten geberiyorduk resmen

Neco iyi ama Kraldan sonra en iyi yerli forvet net Ümit Karan´dı.Ah be Ümit şimdi ne hallere düştün.

kral dediğin hakan şükür galiba bence ümit hakandan daha klas ve iyi bir golcüydü zaten ümitin ve neconun gönderilmesindede büyük pay sahibi hakan şükürdü

kral dediğin hakan şükür galiba bence ümit hakandan daha klas ve iyi bir golcüydü zaten ümitin ve neconun gönderilmesindede büyük pay sahibi hakan şükürdü

ümit karan golleri ,hatta daha da fazlasını göreceğiniz tek isim anıl dilaver.seneye döner artık : )anıl 21 yaşında. samsun bebeyi kanatta oynattı bi kaç maç.. bi daha da oynamadı..

[video=youtube;aFWdYfxy6II]https://www.youtube.com/watch?v=aFWdYfxy6II[/video]

anıl forvette oynayınca böyle oluyo...

ümit karan golleri ,hatta daha da fazlasını göreceğiniz tek isim anıl dilaver.seneye döner artık : )anıl 21 yaşında. samsun bebeyi kanatta oynattı bi kaç maç.. bi daha da oynamadı..

[video=youtube;aFWdYfxy6II]https://www.youtube.com/watch?v=aFWdYfxy6II[/video]

anıl forvette oynayınca böyle oluyo...

artık forvete iyi bir yerli katmamız şart malum elimizdeki necatinin yaşı belli sercan bir türlü kalitesini gösteremedi birinin semih gibi çıkış yapması şart oldu

pazar golü var. siparis verdim pazara gelir

artık forvete iyi bir yerli katmamız şart malum elimizdeki necatinin yaşı belli sercan bir türlü kalitesini gösteremedi birinin semih gibi çıkış yapması şart oldu

anıl dilaver yaz kampına büyük hırsla gelecektir.fatih hoca üzerine düşerse müthiş olur. taraftar zaten seviyo anılı.

Abi ikiside özel hayatlarındaki çöküntülerden dolayı gitti.Kaldı ki Ümit son yılı çok kötü oynamış ve gde gde eskişehire gitmişti.Tamam Ümit ve Hakan sosyal yaşantılarında asla analaşamazdı ama bunu sahahaya yansıtmazlardı sahada iyilerdi beraber.

Necati olayı ise evliliğindeki sıkntıları bir kenara koyarsak Hakan birlikte oynamaktan çok büyük zevk duyardı hatta bir gün rekorum kırılırsa bunu Necati başarır diyordu.Hasan Hakan Necati çok uyumlu dostlukları vardı.

Hakan yabancılardan zaman zaman haz etmezdi ancak onların bile zaman zaman haklarını korudu bir bjk maçı öncesi hatırlayın kendisi ile birlikte Lincoln kadro dışı bırakılmştı kendinden fazla onu ayakta tutmak için uğraşmıştı.

edit.Hacım şimdi aklıma geldi sanırım Hakan Şükür Ümit den önce ayrıldı takımdan :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt