#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Forvete alternatif olacaktır. Kraldır.

neco geriye dönük forvette yerlilerde tartısmasız en iyisidir. suan ki kadroda elmanderle ikisi bütün forvetlerle uyum icinde oynar.

Devre arası gelmesini çok istiyordum çünkü zamanında çok şey katmıştı Necati Galatasaray'a ve gönderilmesi tamamen hataydı. Devamında sadece sezon sonuna kadar kalması gerektiğini düşünüyordum zira son maçlarda oldukça kötüydü ama kendisine verilen yeni kontratı değerlendirmeye çalışıyor gibi.

Uzun yıllar sonra iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ve yaşına rağmen oldukça güçlü, sezona en hazır adamların başında geliyor.. Rotasyonda iyi katkısı olacağına inanıyorum zaten 7-8 gol atsa fazlasıyla iyi olacak.

1jnl1s.jpg

e807eq.jpg

İlk defa saçını açıkken görmüştüm baya kötü :o

Saçı bir türlü kesemedi ki.. Bence keserse bir hayli gençleşir.

Ne isyan kopuyordu ama kışın burada.

Forumun %50'sinden fazlasını mahcup etmiştir. :ka21:

Formda oldugu sürece ilk 11 oynar. Burak fln Necati kalitesinde degil. adam en olgun dönemini geciriyor.fizik olarak da en üst düzeyde.

İleri uçta o olunca serbest oynuyor yani 4-4-2 değilde 4-5-1 yada 4-4-1-1 gibi oluyor diziliş. Tekniği ve forvet arkasında sırıtmaması sebebiyle futbolu bırakana kadar bizde kalmalı.

Uzatmalarda Umut'a attığı pasa bayıldım.

Tam da bunu yazmaya gelmiştim. Bu adam Türkiye'de son yıllarda yetişen en özel forvet oyuncusu ama kendisini bir türlü geliştiremedi, kalıcı olamadı, ekol olabilecek bir kadro içinde yer alamadı. Şimdi iyi bir kadro var ama o uzatmaları oynuyor, herkes ona iyi bir yedek gözüyle bakıyor. Tam talihsizlik, sanırım bazen başarı da biraz şansa bağlı...

Elmander-Umut ile çıkacaz bence fener maçına

necati candır oynadığı yıllarda verdiği katkılar yaşattığı şampiyonluklar şimdiden adını altın harflerle yazdırdı kulüp tarihine

fener maçında ilk 11 de başlarsa,fenere daha önce atamadıklarının acısını çıkarır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt