#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiki yerli forvetlere bakıyorum da bitmişiz biz.

Hakan Şükür
Arif Erdem
Necati Ateş
Ümit Karan
Hasan Kabze

gibi üst düzey adamlar şimdiki yeteneksizlerden daha az paraya oynuyordu ve 10 kat daha iyilerdi...

2005/06 da gercekten muazzam bir forvet hattimiz vardi. Hakan Sükür,Necati Ates,Ümit Karan ve Hasan Kabze.

Bunlara golcü orta saha olarak Ilic reis ve sag kanati otoban yapip 21 asist yapan Hasan Sas da katiliyordu. Ne zevk aliyordum be o sezonki maclardan.

2005/06 da gercekten muazzam bir forvet hattimiz vardi. Hakan Sükür,Necati Ates,Ümit Karan ve Hasan Kabze.

Bunlara golcü orta saha olarak Ilic reis ve sag kanati otoban yapip 21 asist yapan Hasan Sas da katiliyordu. Ne zevk aliyordum be o sezonki maclardan.

Her maç 4-1 5-2 falan bitiyordu zaten o yıl. :D

Şimdi? :D Hamza o kadar saçma tercihlerine rağmen 3 kulvar 3 kupa,%100 başarı.Avrupa'dan da kupa getirebilecek mi bakalım. :D

Avrupada icimizden gececekler. Herkes bizim ligdeki takimlar gibi beceriksiz degil ki.

Bursa hem kupa finalinde hem de Süper kupa'da becerikli olsa bizi rahatca yenerdi.

tek ön libero oynuyorduk, pres gücümüz acayipti forvetler tak tak hepsini atiyordu özellikle ligde bir cok maci böyle büyük farkla kazanmistik. o yillarda oynadigimiz topu bir daha oynayamadik. 11-12 terimli ilk sezon da iyidi ama onun haricinde öyle iyi sezonumuz yok

2008-2009 da fena değildi.

Tanju dönemini falan izleyemedim benim gördüğüm en yetenekli yerli forvet Ümit Karandı.. Artık çalışmadı mı dersiniz topçu şansı mı dersiniz bilemem iyi bir kariyeri olmasına rağmen hak ettiği noktalara gelemedi..

Cok iyi forvetti, dedigim gibi benim favorilerimden. Tabii Metin Oktay ve Tanju Colak'i goremedim canli canli, o yuzden onlari degerlendirme disinda birakiyorum.

Euro 2016 ya götürülmeli.
Necati > Burak+Umut+Cenk Tosun

Gesendet von meinem SM-G850F mit Tapatalk

Cok iyi forvetti, dedigim gibi benim favorilerimden. Tabii Metin Oktay ve Tanju Colak'i goremedim canli canli, o yuzden onlari degerlendirme disinda birakiyorum.

metin oktay'ı bilmem ama, bir arı nasıl bal yapmak için yaşıyorsa, tanju da gol için yaşıyordu.. içgüdüsel olarak gol atıyordu.. anormal golcü bir adamdı..

Bize gelsin yhaaaaaaa buraktan ıyıdır

Reisle aynı spor salonundayız kadro dışı ama iyi çalışıyor

Yekta Kurtuluş ve Necati Ateş'in penaltı diyaloğu: "Sen atma"

CmZSl8EWAAAAsVK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt