#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi olmuş. Bildiğimiz şeyleri yorummuş gibi sunuyordu. Belli ki bu konuda yeteneği yok. Antrenörlüğe yönelmesi kendisi açısından daha iyi olur. Severiz Neco'yu.

Necati Ateş: "Galatasaray şu sıralar kimle oynasa limonunu sıkar" #24sporgecesi

DNo5V-CXkAIDzim.jpg

Yalnız Necati Ateş'in Galatasaray forması giydiği dönemlerde (2004-2007 arası) Galatasaray'ın 1, Fenerbahçe'nin 3 şampiyonluğu vardı. Hatta Denizli'de kaybettikleri son maç olmasa 4 sezon üst üste Fenerbahçe şampiyonluğu olacaktı. Programı izlemedim ama Ümit Özat bu istatistikle cevap verebilirmiş. Necati'nin 2. gelişinde Kadıköy'de kazanılan şampiyonlukla beraber 2 şampiyonluğu oldu.

Necati Ateş, Galatasaray alt yapısında U14 takımının başına getirildi. Futbol Arena

Yalnız Necati Ateş'in Galatasaray forması giydiği dönemlerde (2004-2007 arası) Galatasaray'ın 1, Fenerbahçe'nin 3 şampiyonluğu vardı. Hatta Denizli'de kaybettikleri son maç olmasa 4 sezon üst üste Fenerbahçe şampiyonluğu olacaktı. Programı izlemedim ama Ümit Özat bu istatistikle cevap verebilirmiş. Necati'nin 2. gelişinde Kadıköy'de kazanılan şampiyonlukla beraber 2 şampiyonluğu oldu.

Ama şöyle de bir şey var,biz tarihimizin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyorken Fenerbahçe tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyordu.2008'i de dahil edersek,bizim 2 onların 3 şampiyonluğu var.O dönem için bence iyi bir istatistik.Biz Fener'i öyle yakaladık mı şampiyonluk vermiyoruz genelde.

haluk yüreklinin programında yorumcu olan iş buluyor nasıl bir ekmek kapısı ya çözemedim

u14 takiminda yardimci antrenor olarak goreve baslamis ulan ben de bisey sandiydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt