Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah ahh Leao yerine bunu alacaktık. Tutturdunuz Leao diye. Lang 5 basar leaoya. Hem de ucuza alırdık. Lang bence çok iyi oynuyordu hiç değilse Langın isabetli ortaları vardı. Devre arası almayan haindir net!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam kendisi bile bir senedir bir bok oynamıyorum, bok gibiyim diye aciklama yapmis bunlar lang yalıyor. Biraz daha geriye gidip KeremA'yı isteyin o en azından istatistik yapıyordu.
Adam kendisi bile bir senedir bir bok oynamıyorum, bok gibiyim diye aciklama yapmis bunlar lang yalıyor. Biraz daha geriye gidip KeremA'yı isteyin o en azından istatistik yapıyordu.
Adam kendisi bile bir senedir bir bok oynamıyorum, bok gibiyim diye aciklama yapmis bunlar lang yalıyor. Biraz daha geriye gidip KeremA'yı isteyin o en azından istatistik yapıyordu
Lang istese de leao kadar kötü oynayamaz muradım boşa zorlama
Adam aylar sonra ilk 11 forma giyiyor Portekiz milli takımında ama beyfendi 0 ikili mücadeleye giriyor. Kaybetmeyi geçtim ikili mücadeleye girmeye tenezzül etmiyor
Lang istese de leao kadar kötü oynayamaz muradım boşa zorlama
Adam aylar sonra ilk 11 forma giyiyor Portekiz milli takımında ama beyfendi 0 ikili mücadeleye giriyor. Kaybetmeyi geçtim ikili mücadeleye girmeye tenezzül etmiyor
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.