GSCimbom
#77 Noa Lang
Alper Altun

#77 Noa Lang Sayfa 86

Alper Altun ·

Cevap
1,7K
Okunma
50,5K
Sayfa
86/86
Ah ahh Leao yerine bunu alacaktık. Tutturdunuz Leao diye. Lang 5 basar leaoya. Hem de ucuza alırdık. Lang bence çok iyi oynuyordu hiç değilse Langın isabetli ortaları vardı. Devre arası almayan haindir net!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam kendisi bile bir senedir bir bok oynamıyorum, bok gibiyim diye aciklama yapmis bunlar lang yalıyor. Biraz daha geriye gidip KeremA'yı isteyin o en azından istatistik yapıyordu.

Adam kendisi bile bir senedir bir bok oynamıyorum, bok gibiyim diye aciklama yapmis bunlar lang yalıyor. Biraz daha geriye gidip KeremA'yı isteyin o en azından istatistik yapıyordu.
O Kerem Aoğlu'na bu yüzden sinirliyim zaten

sanki evini yıkmışız gibi koşa koşa son gün kaçtı gitti bi de 1 sene sonra döndü fenere gitti

üç kuruşa almıştık adam her sezon double double istatistik kasıyordu bizde,

zaten bizden sonra da gün yüzü görmedi hele fenerde hiç göremez

hee gerçi ne kadar umurundadır o ayrı, milyonları cukkalıyor

Adam kendisi bile bir senedir bir bok oynamıyorum, bok gibiyim diye aciklama yapmis bunlar lang yalıyor. Biraz daha geriye gidip KeremA'yı isteyin o en azından istatistik yapıyordu
Lang istese de leao kadar kötü oynayamaz muradım boşa zorlama

Adam aylar sonra ilk 11 forma giyiyor Portekiz milli takımında ama beyfendi 0 ikili mücadeleye giriyor. Kaybetmeyi geçtim ikili mücadeleye girmeye tenezzül etmiyor

1791145108837.webp