#77 Noa Lang

Bu nasıl numara arkadaş birinizde düzgün birşey alın.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bu topçudan umudum var. Barışı keser.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oooyyyşşş #77 işte bu ya sevdiğim #66dan sonra en sevdiğim numaralardan. 7 ve 10 dolu olduğundan mecbur 77 almış

Bu aga daha önce İstanbul'da yaşamış. Hem de bjk altyapısında kısa süre oynamış Vay be kadere bak. Üvey babası Kasımpaşa'lı bir futbolcuymuş.

Bu aga daha önce İstanbul'da yaşamış. Hem de bjk altyapısında kısa süre oynamış Vay be kadere bak. Üvey babası Kasımpaşa'lı bir futbolcuymuş.

Üvey babası eski futbolcu Nordin Boukhari. Hollanda doğumlu Fas asıllı, herkes tanır babasını Hollanda’da

Noa Lang resmen bizim ! Ocak ayının sonunda İtalya liginden gelen 1.70 boyundaki Hollandalı oyuncu. Daha ne olsun ? PSV döneminde olağanüstü bir kanat oyuncusu performansı verdi ve Napoli yaptı. Conte sebepsiz yere kafayı takmasa zor alırdık. Hoşgeldin Aslanım.
ce5lxg.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldin Noa Lang. Tek kelimeyle tertemiz ve müthiş bir transfer hamlesi. Kafasal sorunları umrumda değil ki çok mutlu olduğu aşikar. Napoli'den mutsuz gelenlerin akıbetini Osimhen ile gördük zaten. Tekniği, şut seviyesi ile çok klas bir kanat oyuncusu getirdik.
xhdk6o.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beğenirsek 7 numarayı verelim seneye buna. Sallai bek numaralarından giysin. Kimse Sallai forması almaz ama Lang 7 no forma sattırabilir tutarsa.

Şu saçma sapan şarkı bulma hastalığına yakalanmış sosyal Medya ekibi. Abi herşeyi herkese yapmak zorunda değilsiniz. O ne biçim tanıtım filmi. Osiye bile oturmayan şarkı bu gencoyamı olacak. İcardi gibi tutmayacak hiçbiri. Bu yüzden salın adamı topunu oynasın

Kaliteli ve kumaşı iyi olan bir topçu ama istatistikleri berbat son senesinde, inşallah bizde kendini bulur

Geri
Üst Alt