#77 Noa Lang

Lisansı daha çıkmadıysa skandal akşam sahada bi 15-20 dakka olsa bile forma giymeli

Patrick Van Aanholt: "Noa benim iyi bir arkadaşım. Neredeyse her gün konuşuyoruz. Transferinden hemen önce bana İstanbul’da nerede yaşadığımı sordu. Ona bu konuda tavsiyelerde bulunacağım." (ESPN)

Kadroda niye olmuyacak bu adam 2 gun once sampiyonlar liginde oynamadi mi

Hoşgeldin samsak döveci, pek ümit vermedin ama şaşırt bizi inşallah

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Patrick Van Aanholt: "Türkiye'de oyuncuların kendine has tavırlarını ve tarzlarını severler. Karakterli oyuncuları severler. Noa biraz tez canlı biridir ama bu durum oraya tam oturuyor. Eğer Noa orada Hollanda'dan tanıdığımız gibi oynarsa, bu büyük bir başarı olur. Bundan eminim, Türkiye'de onu çok sevecekler." (ESPN)

Lisansı yetişmemiş, haftaya da hafif ağrılarından dolayı tribünde olur, sonraki hafta yedek soyunur, şöyle bi' 3 haftaya izleriz.

Adam geleli 3-4 gün olmuş ama maç kadrosunda yok city maçı için en azından 70de oyuncu çıkartıp dinlendirirdik ne de olsa lang o maçta yok

Yönetim o kadar aciz ve beceriksiz ki bunu düşünemiyor

Adam geleli 3-4 gün olmuş ama maç kadrosunda yok city maçı için en azından 70de oyuncu çıkartıp dinlendirirdik ne de olsa lang o maçta yok

Yönetim o kadar aciz ve beceriksiz ki bunu düşünemiyor
Adam geleli 36 mi 40 saat mi ne oldu ne 3-4 gunu zaman kavramindan haberin de yok ha :asd:

5-6 haftaya falan belki 15 dakika girer

Geri
Üst Alt