78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

B. Arda Aycan abi sensiz yarışma olmaz.

Gel burada daha çok sinirlenir, şimdiki sinirini unutursun :D

Burdan yetkililere sesleniyorum, 5-10 dakikalık dursun ve hamzaya sövmek adına bir başlık oluşturulsa hepimiz için hayırlı olur.

Sanırım şarkımı göndermeyi başardım, uzun süre sonra sahalara döndüm, ortalama bir şarkıyla. Bir iki yarışmaya form tutarım sanırım. Sonra gelsin şampiyonluklar.. :)

yer kaldi mi acab

@B.Arda Aycan abi bizde cok sinirliyiz ne yapalım düşünmekten kafayı yicez bari unutmaya calısalım.

Yine doğaçlama katıldım yarışmaya :D

Nerde bizim abi logomuz ?

Asalet akıyor. Asalet!

8d1a09cff176ad3b6cceeb98d9000a7a.jpg

Yok ağabey sıkıntı değil yaparız. En başında o yüzden sormuştum kesin birşeyde karar kılalım bende ona göre konu açayım istemiştim. Maçın sinirinden olsa gerek 1-2 kişi atar yapar gibi mesaj atmış. Sonuç olarak eski düzene döndük.
Maçın siniri ve yarışma heyecanı diyelim kardeşim :D Millet müzik dinleyip kendini unutmak istiyor sanırım herkesin siniri çok bozuk :D Bu arada şarkımı gönderdim haberin olsun :)

@B. Arda Aycan abi sensiz yarışma olmaz.

Gel burada daha çok sinirlenir, şimdiki sinirini unutursun :D

Ağabey gel sende, dinler puanlamanı yaparsın hemencecik:hat:

Hatrım için katıl ağabey. Senin muhabbetin yeter. :hat:

Beyler ben ESC kaçırır mıyım yahu ama inanın bu gece canım hiç istemiyor, teşekkür ederim, nasıl olsa 2 gün sonra yine yaparız. Bu gece beni affedin.

Eski bir komodo ejderi olarak damga vurucaz efenim

te doy una hostia

Hiç şarkı dinleyecek havada değilim, benden pas bu sefer. Size iyi eğlenceler. Ben Hamza' nın kulaklarını çınlatmaya devam edeceğim. :red:

Ağabey şu gereksiz evlat sever yüzünden bizimle atışmak keyfinden kendini mahrum mu bırakacaksın ? Vur kafasına wok tavayı gitsin. Hamza bu yani :D

Geri
Üst Alt