78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Sizin bu logoyu görünce aklıma 5 yıldızlı logoyla kendilerini avutan fener taraftarı geliyor ağabey :D
Fenerinki yalan bizimki gerçek kardeşim :D Bizim 27 şampiyonluk yani 5 yıldız, sizin ise 22 şampiyonluk yani 4 yıldızınız var :D Hatta son sayıma göre bizim şampiyonluk sayısı 30 çıktı :asd22: Sağolsun Ozan Tokgöz kardeşim dubleyi yudumlarken 1-2 şampiyonluk kaçırmış arada :D Bizim şu an aslında 6 yıldızımız var. Ayrıyetten şikebahçeye benzeyen lobi sizsiniz :P

Playlist ilk mesajda...

Fenerinki yalan bizimki gerçek kardeşim :D Bizim 27 şampiyonluk yani 5 yıldız, sizin ise 22 şampiyonluk yani 4 yıldızınız var :D Hatta son sayıma göre bizim şampiyonluk sayısı 30 çıktı :asd22: Sağolsun Ozan Tokgöz kardeşim dubleyi yudumlarken 1-2 şampiyonluk kaçırmış arada :D Bizim şu an aslında 6 yıldızımız var. Ayrıyetten şikebahçeye benzeyen lobi sizsiniz :P

Hala 30 DİYOR. MSE şampiyonlugu bizde yaşadi. Hadi öbürleri lobi öncesi olsun. Bu nedir. Şike kaninizda var:asd22:

kim john denver dinlio burda yaw

Yine raporladım. :D

mars_yankee_go_home.jpg

katılmayı düşündüğüm 2 şarkı varmış
direk 12 10 onlara

hmmm "eurovision yarışmasına katılacağım şarkı havuzu"nda yer alan 3 şarkı var playlistte. enteresan

Hala 30 DİYOR. MSE şampiyonlugu bizde yaşadi. Hadi öbürleri lobi öncesi olsun. Bu nedir. Şike kaninizda var:asd22:
Farketmez kardeşim :) Artık Mami lobinizde değil ve aldığı şampiyonluk kupasını yanında getirdi yani artık bizim müzemizde :D Zoruna gidenin borusuna gitsin :asd22:

Bir şarki açilmiyor mu bana mi öyle geliyor:38573:

Puanlamanızı en geç 01:00 e kadar yollamanız gerekmektedir.

Bana uyar ama pek çok kişi yollamaz bence :D Allah kolaylık versin Tanju Karayel . :D

Şarkıların toplamı 105 dk'dan fazla beyler şu son gönderim saati bari 1 olmasaydı. 90 dk'da nasıl tamamlayacağız? :)

Benim üstümden devam eden polemikler görüyorum. :D

İşin garibi hatırladığım kadarıyla benim şampiyonluğum bu 3 lobinin de olmadığı döneme denk geliyor. (M.Ö. gibi bir şey yani)

Paralel yapı falan vardı o zamanlar.

Tanju Karayel diğerleri de kabul ederse son puan gönderme 02:00 olsun? en erken de 01:00 çünkü playlist 100 dakikadan fazlaymıs

Puanlama 1 e kadar mi???
Valla zorla yaristiriyorsunuz hahaha

te doy una hostia

Farketmez kardeşim :) Artık Mami lobinizde değil ve aldığı şampiyonluk kupasını yanında getirdi yani artık bizim müzemizde :D Zoruna gidenin borusuna gitsin :asd22:

Niye Hamza alip götürebildi mi Bursaya kupalari. Tabi hayir.:asd22:

Hakim:Bariş Savaş kazanmiştir.

Geri
Üst Alt