Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya 40 yilda bir sinemaya gittim, onda da yine yarisma yapmissiniz. Vay be.
Yolladım puanlarımı hayırlara vesile olsun amin.
Hangi filme gittin
Bende bunu yazıyordumRol çalma la
![]()
Annemler hep beraber sinemaya gidelim dediler beni de ikna ettiler ve "Kardesim Benim" filmine gittik.
Puanları yollarken başka sayfa açtım, emin olamadım yine göndereceğim aynı sıralamayı,hastalık hastasıyım acaba gitti mi,akılda binlerce soru![]()
Puanları yollarken başka sayfa açtım, emin olamadım yine göndereceğim aynı sıralamayı,hastalık hastasıyım acaba gitti mi,akılda binlerce soru![]()
Nasıl beğendin mi?
Auvvvv :asd22: Ayberk kardeşime bunu yapmayacaktınAğabey gönderilen mesajlardan kontrol et oradan belli olur.![]()
Auvvvv :asd22: Ayberk kardeşime bunu yapmayacaktın![]()
O gönderilen mesajlar kısmının hiçbir fonksiyonunu görmedim dahaAğabey gönderilen mesajlardan kontrol et oradan belli olur.![]()
Ağabey gönderilen mesajlardan kontrol et oradan belli olur.![]()