79. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi Lobisindeki 2.yarışmamda hedef ilk 10,hep sol tarafın en gerisinde kalmaktan sıkıldım artık gerçek bir başarı gerekli.

ilk 5te yer almasını beklediğim şarkımı gönderdim

Her gün yarışmanın kime ne zararı var kardeşim? İsteyen yarışır isteyen yarışmaz. Zorunlu bir şey değil ki bu. :)

Sık olduğu için mi? :)

Evet.Geçen yarışma bittikten geyik yapılıyor diye 1 süre konuya girmedim.Sonra ne yazılmış biraz bakayım diye girdim.Meğersem yenisi yapılmış kayıtlar bile dolmuş :asd22: 1-2 gün ara verin şampiyon azıcık tadını çıkartsın.Zararı yok tabii o ayrı.

Katılırsan bir şarkı, katılmazsan başka şarkı göndereceğim :D

Kafamı karıştırma abi :D

Evet.Geçen yarışma bittikten geyik yapılıyor diye 1 süre konuya girmedim.Sonra ne yazılmış biraz bakayım diye girdim.Meğersem yenisi yapılmış kayıtlar bile dolmuş :asd22: 1-2 gün ara verin şampiyon azıcık tadını çıkartsın.Zararı yok tabii o ayrı.

Gel hadi gel :D

Sorma ya, 77. yarışma 2 gün önce oldu resmen sanki 1 ay önce olmuş gibi eski hissediyorum kendimi. :D

Yaşatmadılar sevincini. :)

7 verirmişim :D

U2 - Susan Boyle - John Denver - Bocelli olurdu :)

Vallahi bizim rock tayfası olunca bunlar harcanıyor, onlar olmayınca rock şarkıları. :D (Bunlar derken Caruso değil klasik/soft tarz eserler kastım)

Şu işin bir ortası yok mu? :)

Bir ''denge'' lazım bu yarışmaya. :D Yok mu Hamza falan bir tane:oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt