79. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blues cu arkadas
Emir satonun duzenlesigi bir yarismada derece almisti sanirim
Jazz candir puanlauacaz tabikide

te doy una hostia

Bir yerde yazmıyor ilk defa katılmıyorsan bilirsin. Konuyla ilgilenen editleyecek bütün mesajları o zaman yazar görürsün.

basit bir yorumun buralara getirilmesi gereksizdi. ilkinde dogru duzgun uyaraydin keske. neyse oyle bir kural varsa silinsin ve bilmeyenler icin ilk sayfaya yazilsin tabi ki.

basit bir yorumun buralara getirilmesi gereksizdi. ilkinde dogru duzgun uyaraydin keske. neyse oyle bir kural varsa silinsin ve bilmeyenler icin ilk sayfaya yazilsin tabi ki.

Ben senin bilmediğini düşünmedim zaten o yüzden yazdım açıktan oy verelim diye. Gören olur silinir diye düşündüm ama konu uzadı hala gören yok. Bilmemek tabiki senin hatan değil.

Ah be domuz gribi ol inşallah ile katılacaktım.

Ben senin bilmediğini düşünmedim zaten o yüzden yazdım açıktan oy verelim diye. Gören olur silinir diye düşündüm ama konu uzadı hala gören yok. Bilmemek tabiki senin hatan değil.
Erman Türker uyuyor tabii :D :D

Bazen boş bulunup yazılıyor öyle arkadaşlar sallayın. Ben bile aşka gelip yapmıştım öyle bir hata :D

Ya bu Muslera olayi kafa birakmadi bende, az kalsin kendi sarkima puan veriyordum puanlama yaparken.

Abi iki yarışma önce yazdın şarkıya puan veresim gelmedi. Beni kötü yönde etkiliyor yazık oluyor gerçekten :)

Mesajlar editlendi, yönlendirmelere takılmadan beğendiğiniz ve hak ettiğini düşündüğünüz şarkılara puan verin.

Büyütülecek bir şey yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt