79. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buraya yeni bir düzenleme gelmeli sonucta aslanin dedigi gibi hepsi bir birinden farkli yorum ve ondan dolayi yasakli sayilmamasi gerekli, sonucta dedigim gibi yasakli listede bilmem kac yüz tane sarki vardir kim nasil bilsin ayni melodiden sarki oldugunu isim farkli ise

Bu günlerde çok sağlam şarkılar buldum 80. ve 81. yarışma olursa -ki yarın bir gün olacak :D- en büyük favori benim :)

Polyuskha Polye'nin yasaklı olduğunu bilmiyordum ama o şekliyle yarışıldığı için zaten puan vermedim. Tesadüfen iyi yapmışım.

Lovin You - Tolga ya da Uğur
Hurt ya da Rajaj -- Sen
Joan Baez -- Barış

Lovin You benim olsa keşke dediğin şarkı herhalde. :D

Johnny Cash'i severim ama Hurt veda şarkısı da olsa reyisin çok beğenmiyorum o da değil. Rajaz da değil. :)

UFO güzel şarkı bana göre. Diğer 3 güzel ve akılda kalıcı şarkıdan biri de benim. :D Bu sefer 2. en sevdiğim tür ile girdim rock ballads'dan sonra. :)

Bu yarışma itibariyle 50. şarkımı yollamış bulunmaktayım.

3 birinciliğim,2 ikinciliğim,1 üçüncülüğüm,4 dördüncülüğüm,2 beşinciliğim 1 de altıncılığım olması lazım

49 şarkımı burada topladım.Dinlemek isteyenler bakabilir.

PLAYLİST

Benim puanlamam böyle:

12-Frank Sinatra: Strangers In the Night
10-Perry Como - And I Love You So
8-Nathalie Cardone Comandante Che Guevara Hasta Siempre
7-Elvis Presley - Always On My Mind
6-Styx - Boat On The River
5-Barbra Streisand - Woman in Love
4-John Lennon - Imagine
3-John Denver - Annie's Song
2-Tina Turner - Simply the Best
1-Madonna - Like A Prayer

Son düzenleme:
@Ozan Tokgöz bu yarışmada da zor sanki ya. Ahalinin önceliklerini de göz önünde bulundurursak 2 şarkıyı önümde görüyorum.

Son düzenleme:
Geçmişte birçok kez farklı versiyonlar yüzünden şarkılar ya listeden çıkarıldı ya puan verilmedi.

O yüzden haksızlık olmasın diye tespit edersem ben vermiyorum şahsen. Tabii tespit etmek de kolay değil, ya çok bilindik bir şarkı olacak ya çok dinlediğin...

Ha denirse ki farklı versiyonlar serbest o zaman bir sorun kalmaz puanlama veya katılımda.

Joan Baez > Alpay
Camel > Aslan
Ufo > Baris

Insallah bu sefer üst siralarda bitiririm.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Camel benim a dostlar çok sevdigim bir gruptur
Katildim ama.pismanim oy almamassa hakettigi diye

te doy una hostia

2.nd versiyon işinden 2 şarkım döndü benim de daha önce. O yüzden çok beğendiğim bir şarkı olması durumu yoksa puan ya vermiyorum ya çok az veriyorum şahsen.

Bir de daha sevdiğim bir versiyonu girmişse o şarkının o zaman yüksek veririm yasaklı da olsa. Ama bu yarışma o tarz bir durum olmadı.

Lungo La Strada Mulva ----Alpay
Elvis-Erman ağabey

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla o şarkıyla kim katıldı bilmiyorum ama melodik olarak yasaklı olması ve özellikle benim şarkının sample'sinden yapılmış olduğu için puanlamamda hayal kırıklığına uğrayabilir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt