7'de 7 şampiyon yapar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 7'de 7 şampiyon yapar mı?

7x7 bence %99 şampiyonluk demektir.

Bjk kaybetti bile onları saymaya gerek yok.

FB ve Bursa 'nın(bizim maçımız haricinde) birer maç kaybetmesi lazım.

beşiktaş yenecek feneri inşallah,trabzonda besiktası yenerse daha güzel olacak

en son ne zaman 7 maç üst üste kazandık?

Ben 7'de 7 Yapıp Şampiyon Olucağımızı Düşünüyorum.

Dikkat edin de 7'de 7 yapmaya çalışırken 5'te 4 yapan bir Bursaspor ya da Fenerbahçe çıkmasın karşınıza. 1 mağlubiyet hakkını Ali Sami Yen'de kullansa Bursaspor diğer 4 maçını alarak şampiyon olur. O yapamadı farz edelim 5 maçından 4'ünü kazanan birinde de berabere kalan Fenerbahçe ikili averajla şampiyon oluyor. Bu saydığım durumlarda 7'de 7 bile işe yaramıyor. Kaldı ki bu kadar kötü ve ruhsuz oynayan bir topluluk bir anda gaza gelip 7'de 7 yapamaz. Diyelim ki yaptı ve şampiyon oldu. 27 hafta boyunca bana bir-iki maç haricinde keyif vermeyen bir takım üstelik de 2 fb maçında yenilmişken şampiyon olsa da beni coşturamaz.

Yine yapıcağımızı yaptık feneri gaza getirdik, hayırlı olsun.

Adamlar dün resmen köpek gibi oynadılar. Bu gaz bizim eserimiz.

7x7 her türlü şampiyon yapar bizi, o ayrı...

Şu Sivas maçını geçelim, ggerisi gelir diye düşünüyorum.

Dikkat edin de 7'de 7 yapmaya çalışırken 5'te 4 yapan bir Bursaspor ya da Fenerbahçe çıkmasın karşınıza. 1 mağlubiyet hakkını Ali Sami Yen'de kullansa Bursaspor diğer 4 maçını alarak şampiyon olur. O yapamadı farz edelim 5 maçından 4'ünü kazanan birinde de berabere kalan Fenerbahçe ikili averajla şampiyon oluyor. Bu saydığım durumlarda 7'de 7 bile işe yaramıyor. Kaldı ki bu kadar kötü ve ruhsuz oynayan bir topluluk bir anda gaza gelip 7'de 7 yapamaz. Diyelim ki yaptı ve şampiyon oldu. 27 hafta boyunca bana bir-iki maç haricinde keyif vermeyen bir takım üstelik de 2 fb maçında yenilmişken şampiyon olsa da beni coşturamaz.

Öncelikle şunu söyleyeyim.. 34.hafta şampiyon olursak benden fazla çoşmazsan gel yanıma..Nasıl 3-5 haftadır kötü oynadığımızda ilk yarıdaki güzel futbolu unuttuysan Arda arda alacağımız 3 galibiyetle 27 haftayı unutursun merak etme.. Biz 7de 7 yapalım fener ve bursa muhakkak puan kaybedecektir.

Şampiyon olmayalım arkadaşlar şu şampiyonlar ligine bir girecek duruma gelelimde yemişim şampiyonluğu yav..

O boyutunu Bursa ve Fenerliler düşünsün. Biz ise; "nasıl olmaz"ı değil, "nasıl olabilir"i konuşalım.

Bursa'ya 2 fark yaparsak Bursa 'ya ilave bir beraberlik kontenjanı hakkı vermiyoruz. Biz 7 de 7 yaparsak, tek puan kayıpları bile yeterli oluyor.

FB nin ise en az 3 puan kaybı şart (2 beraberlilk yada 1 mağlubiyet). Kasımpaşa, A.gücü deplasmanları, BJK, TS iç saha maçlarıyla FB bu kayıpları mutlaka yapar izlenimi vermektedir. En azından umuyoruz.

Tabii işler dönüp dolaşıp biz 7 de 7 yapabilir miyiz 'e geliyor. Bizim işimiz şu an zor görünen bu kısımla...

Bunu söyleyen birisi ya dayak yememiş yada Galatasaray'ın futbol maçlarını izlemiyor...Sahada 11 tane ruhsuz adam dolaşıyor ne 7'de 7'si...Bugün ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız,yarında 6'da 6'ı olurmu gibi başlıklar açacaksınız...:)

7 de 7 yapabiliriz. Ben takımıma güveniyorum.

4 hafta önce %70 şampiyon olma durumundayken,şimdi rakiplerin puan kaybına bağlıyız.Hazmedemiyorum arkadaş ya!Hadi bütün mücadeleyi ver,kaybet.Ama hiçbir mücadele görmedik ya!

4 hafta önce %70 şampiyon olma durumundayken,şimdi rakiplerin puan kaybına bağlıyız.Hazmedemiyorum arkadaş ya!Hadi bütün mücadeleyi ver,kaybet.Ama hiçbir mücadele görmedik ya!

Katılıyorum fener bile sayemizde şampiyonluk kovalıyor yazıklar olsun böyle takıma, hocaya. Bursa ve fener bu saatten sonra puan kaybeder mi? Bence zor hatta imkansız gibi.

Konuştuğumuz hesaplara bakın arkadaşlar.Fener ile Bjk berabere kalırsa,Biz Bursa'yı yenersek,son hafta Bursa-Bjk maçı var.Halamın bıyığı olursa da diyecek miyiz?Gerçekten çok sinirliyim.

Konuştuğumuz hesaplara bakın arkadaşlar.Fener ile Bjk berabere kalırsa,Biz Bursa'yı yenersek,son hafta Bursa-Bjk maçı var.Halamın bıyığı olursa da diyecek miyiz?Gerçekten çok sinirliyim.

feneri yensek herşey mükemmel olacaktı ah ahh:(

Bizim için en kötü durum Beşiktaş'ın hem Fenerbahçe'ye hem de Bursa'ya yenilmesi. En güzeli ise Fenerbahçe'yi yenip Bursa ile berabere kalmaları. Ben 2 maçtan da en az beraberlikle ayrılacaklarını düşünüyorum.

Bizim için en kötü durum Beşiktaş'ın hem Fenerbahçe'ye hem de Bursa'ya yenilmesi. En güzeli ise Fenerbahçe'yi yenip Bursa ile berabere kalmaları. Ben 2 maçtan da en az beraberlikle ayrılacaklarını düşünüyorum.

Fenerbahçe ne kadar kötü oynarsa oynasın derbilerde farklı oynuyor adamlar.Ki 3 haftlık seriden sonra bjkyi yenerler görüşündeyim.Ama anadolu takımınına puan kaybedicek bu kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt