8+0 Kesin Çözümdür

Her takim 10-12 yabanci bulundurabilsin kadrolarinda. Onbirde de sinirlama olmasin. Hem takimlar kalite acisinda pek sIkIntI yasamaz, hem iyi türk oyunculari yetistirmeleri veya almalari lazim olacak (kadroyu ve yedek kulübesini bir sekilde doldurmalari gerekiyor), hemde bu türk oyuncularin yerleri garanti olmaz ve calismalari gerek olacak.

Şunu anlamıyorum. Mesela Sneijder ayarında bir Türk oyuncu olsa, kimse Sneijder 'i oynatmaz zaten Türk olanı oynatır. Ülkede son zamanlarda yetişen en iyi futbolcu Arda Turan, onu da kaçırdık. Ülkede altyapı olayı yokken, futbolcu olmak için torpil gerekirken, futbolcu yetiştirme olayı yokken sınır anlamsız. Madem Almanya 'da ki sistemi getirelim 5 sene sonra yabancı sınırını 2 yapın buna razıyım.

fener kim lan, onlara niye danışıyomuşuzki, şike yapmış utanmadan bu ligde oynayan şerefsiz, ahlaksız bir takımıma mı danışacağız yabancı sınırını

başka takımlar transfer yapmak için para harcar biz göndermek için. bu kadar adamı göndermek zor olacak.

Türkiede sınırsız diye birşey olmaz hayal kurmayın..En 6+2 bile olsa öpüp başıma koyarım..

Türkiede sınırsız diye birşey olmaz hayal kurmayın..En 6+2 bile olsa öpüp başıma koyarım..

Sınırsız+ alt yapı önemi eklenmeli

24 kişilik kadron en az 5 alt yapı oyuncun olmalıdır.

Kademeli çekilde bu sayı 3- 4 sene içinde 8e kadar cıkartılsın.

Biraz almanya modelinden kopya cektim ya neyse

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 53 dk.

BİLGİ | Kulüpler 6+2 konusunda anlaşmaya vardı. TFF yine Fenerbahçe'den emir almazsa yedek kulübesinde 2 yabancı oturabilecek.

muslera+chedjou+telles+melo+sneijder+drogba(giderse yerine yabancı forvet)-6

eboue-dany-amrabat(gönderildi diyelim)

ontivero+bruma+hajrovic (kim gidecek?)

muslera+chedjou+telles+melo+sneijder+drogba(giderse yerine yabancı forvet)-6

eboue-dany-amrabat(gönderildi diyelim)

ontivero+bruma+hajrovic (kim gidecek?)

6+2+0 kulübede yabancı oturmalı tribünde değil kesin çözümdür matematik yapmaya gerek yok :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10 yabancı sınırsız olacak 21yas altı oyuncularda yabancı sayılmayacak 17-22 yas arası 4 yıl aynı klupte oynayan futbolcu da yabancı sayılmayacak

8+0 fail bir çözümdür. Esasında sınırlamanın olduğu bütün çözümler berbat doğru olanın Almanya'daki şekil olduğu konusunda ısrarcıyım. He iyi olan Türk oyuncu oynar mutlaka kimse pahalasına kaçmaz her mevki için.

Bence en fazla 4 yerli kullanılabilsin. 4 + 0 yerli.

en iyisi 10-3

10 yabancıyla maça başlansın ama 3 ü mutlaka değiştirilsin:confused:

yap sınırsız işte ne gereği var

Muslera:Takımdan 6 banko yabancıdan biridir.Ama 30 milyon euro verilirlerse satılsın.

Chedjou: Bence satalım bazı maclarda iyi oynuyor ama bazen danny gibi amatörce hatalar yapabiliyor.Satalım yerine ömer toprak yada serdar taşcıyı alalım.

Telles: Tabikide satmamak real 20 milyon euro veriyor ama o fiyata satmak bence hata olur.2-3 yıl oynasın satmak istıyorsak yerine sol bek hazırlamamız lazım yıllarca tekrar sol bek sıkıntısı cekmeyelim.

Melo: Gibi savaşcı oyuncu zor bulunur.Futbolu gsden bırakmasını isterim.

Sneijder: 6 banko yabancıdan biri 15 milyon euro falan verirlerse kesinlikle satılmasın yeni hagimiz olacak inşallah

Drogba: Gitmeye kafasına koydu sezon sonunda bence yıllık ücreti cok fazla onun yerine genç savaşcı bi forvet bulmamız lazım

Ebuoe: Bazı maclarda diyosun dünyanın en iyi sağ beklerinden ama istediği zaman iyi top oynuyor ayarsız bi oyuncu yerlerde yatması falan bunalttı.Yerinde oyuncu alabiliriz.Bu kesinlikle sagna olmasın yıllık ücreti cok fazla

Dany: Birebirde cok iyi aslında ama yaptığ kademe hataları amatör topcuları anımsatıyor.Yol görünüyor.

Amrabat: Malaga inşallah 5-6 verir satarız.

Bruma: Ronaldomuz olacak inşallah kesinlikle takımda kalması lazım kira falan hikaye olur topla hızlanması dünyada zor buluncak oyunculardan.

Ontivero:
Süperlig takımlarına kiralayabiliriz.Yurt dısından bi takıma kiralarsak izleme şansımız azalır.1 sene kiralayalım tam olarak ne yapıyor onları görelim yeteneği var.

Hajrovic: Hajrovic gelecek sene türk statüsünde oynuyacak kesin bilgi takımda kalmasını isterim.

Muhtemelen yeni sezon 6+2 olur. Herkes kabul ettiğine göre. 8+0 daha iyi olur tabi ama ben şuan 6+2ye bile fitim bizi rahatlatır. Stoperi Türk yaparsın 1 yabancı kanat oyuncusuyla başlarsın yedektede 1 yabancı kanat ve forvet olur bizim şuan oynayan yabancılara göre. Tamam işte

Muhtemelen yeni sezon 6+2 olur. Herkes kabul ettiğine göre. 8+0 daha iyi olur tabi ama ben şuan 6+2ye bile fitim bizi rahatlatır. Stoperi Türk yaparsın 1 yabancı kanat oyuncusuyla başlarsın yedektede 1 yabancı kanat ve forvet olur bizim şuan oynayan yabancılara göre. Tamam işte

6+2 hiçbir şeyi rahatlatmaz. Sağlam bir stoper ve santrafor alırsan kimi yedek oturtacaksın? Yine saçma sapan adamları çekemem sahada..

Kadronda 8 yabanci olsun ne yaparsan yap deseler onada tamamim madem sinirsiz olmayacak ama bu toplama cikarma sacmaligini anlamiyorum.

Muslera

Telles

Vidic

Melo

Sneijder

Bruma

Farfan

Dzeko

Bize yeterde artar bile.

Allahını seversen yerli kanat niye bu kadar saçma geldi sana ? Elinde şuan en az Erkan Zengin gibi bi adam olsa daha fazla puan alırdın.. Bi Gökhan Töre saçma mı olacak. Selçuğunda kıpırdamasına bakar ;)

Selçuk 30 yaşında olacak seneye. Artık düşüş başladı, o iş geçti. Ayrıca Bruma mı Erkan Zengin mi? Niye bir Bruma daha oynatmak varken Erkan'ı çekeyim.

Selçuk 30 yaşında olacak seneye. Artık düşüş başladı, o iş geçti. Ayrıca Bruma mı Erkan Zengin mi? Niye bir Bruma daha oynatmak varken Erkan'ı çekeyim.

8+0'a ben itiraz ediyor muyum ? Bende sevinirim böyle bişey olursa ama gerçekci ol adamlara 6+2yi zor kabul ettiriyoruz asla yapmazlar böyle bişey..

Geri
Üst Alt