#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal Olsun Valla,İnanılmaz Bir Enerjisi Var.

Hem Sağ Bek Oynadı Hem Orta Saha

Hucumlarda Sol Kanatta Kadar Gittigi Bile Oldu.

Hep bu adamn eksikliği vardı bence orta sahada biraz daha kendini geliştirirse harika bir oyuncu olur bence

orta saha asıl yeri sağ bekte sırıtmadı sabriden iyiydi ancak hakan tv'de sabri kadar becerikli değildi dedi şaştım kaldım.

çok mücadeleci bir futbolcu takımda en iyi pres yapan isim,Allah sakatlık vermez inşallah.

Sağ kanada bir kurban daha!

7_236001_barisozbek0812_414_232.jpg

Galatasaray bu sezon sağ kanattan yana hayli dertli...

Galatasaray bu sezon sağ kanattan yana hayli dertli... Bu bölgede oynayan Uğur, Hasan, Linderoth, Sabri ve Emre farklı dönemlerde sakatlıklar yaşamış, takımdan ayrı kalmıştı. Aynı sorun bir kez daha ortaya çıktı. Uzun bir aranın ardından kadroya giren ve performansıyla beğeni toplayan Barış, dün sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Genç oyuncunun önemli bir sakatlığının bulunmadığı, ancak bugün kapsamlı bir kontrolden geçirileceği öğrenildi.

Bu takımda kimse sağ bek oynamasın arkadaş.Kim sağ bek oynasa sakatlanıyo.

Arada sorunlu oynasada (aşırı pas hatası) mücadele gücüyle şut çekebilmesiyle hızıyla sevdigim türde bi topcu.

Sahada basmadık yer bırakmayan , mücadele eden ve hırsla oynayan her futbolcuyu takdir etmişimdir.Barış'ta onlardan bir tanesi.

Bi arkadas vardi atip tutuyodu Baris'a "Baris sakatken". Nerede o? Bayadir goremiyorum bu baslikta :))

beni mi diyosun? Barış çıktıktan sonra atılan 3 golden mi bahsediyorsun yoksa?

Simdi sen su yazdigini gercekten mantikli buluyomusun? Cocuk sagbek oynadigi halde sol forvete kadar basmadik yer birakmadi. El insaf be kardesim, bir kerede su sapkani onune koy ve dogrulari yaz. Baris dondugunden beri takim resmen canlandi. El insaf cocuga.

Simdi sen su yazdigini gercekten mantikli buluyomusun? Cocuk sagbek oynadigi halde sol forvete kadar basmadik yer birakmadi. El insaf be kardesim, bir kerede su sapkani onune koy ve dogrulari yaz. Baris dondugunden beri takim resmen canlandi. El insaf cocuga.

ne yapayım yani, sol forvete kadar basıyorsa! Afrika'dan getireceğimiz herhangi bir adam da aynısını yapacaktır. oyuna basmak dışında bir etkisi olmayan adamı ne yapayım? boş pozisyonda omzuyla vuruyor, rövaşata deneyip boştaki Servet'in pozisyonunu bozuyor, rakip hücuma çıkarken boşa kayıyor. :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt