#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Yaptığın hareketi ayrı tutuyorum.Mücadelen için helal olsun sana.

hırslı oynayana teknik yok dersiniz, teknik olana ruhsuz dersiniz. bi tutturun ortasını.

bugün denize düşen yılana sarılır mantığıyla Barış bugün göklere çıkaranlar, 2 hafta sonra başlar Barışa giydirmeye. Adamı yerin dibine de sokmayın göklere de çıkarmayın. Barış bu, 2 hafta mücadele eder, 3. hafta hırsından başka bir numarası yok beş para etmez olur adı. sonuç olarak vasat bir adam

Bu sene çok centilmen bir Galatasaray taraftarı oluştu.Şimdi de rakibi düşünür olduk.

Hakemler hata yapar ilk tepki yemişim hakemi biz ne oynadık ki,hakemler rakip lehine hata yapar boşverin hakemi adamlar bizden iyiler dendi hep bu sene.

Bundan sonra ki aşama,şampiyon olacak takımın şampiyonluk kutlamalarına katılıp onlara destek olmak herhalde.Rakibin golünü alkışladığı için linç edilen Canaydın'ı bir kez daha rahmetle anıyorum.

Adamlar dirsek attı faul bile verilmedi dünyanın tekmesini attı hocamıza bile vurmaya çalıştılar hala Barışın yaptığını eleştiriliyor

Maçın son 4 dk sını hiç ettin Barış, Sivas'ın istediğini sen yaptın. Hemen kadro dışı bırakılmalıdır.

''Siz tribündeki biz , biz sahadaki sen'' denirdi eskiden. misal o misal.

Onlarda keita denen kazmanın 2 kere atılması lazımdı.Adamların yapmadığı çirkeflik kalmadı hala barışa saydırıyonuz burada.

Kaldıki maçın en iyi oynayan 2 adamından birine o olmasa nahh atardık golü adam topu kaptı verkaç yaptı attırdı golü.Sakatlanma pahasına topa daldı sakatlandı sonra diğer ruhsuz oyuncuların yüzünden b.ktan bi gol ye.Ben delirdim evde adam nasıl delirmesin yazık değil mi mücadelesine?Barış kırmızı görmese gol mü atacaktı takım inanıyomuydunuz

buna?

Maçın son 4 dk sını hiç ettin Barış, Sivas'ın istediğini sen yaptın. Hemen kadro dışı bırakılmalıdır.

Hagi uefa finalinde atılırken aynı şeyleri diyebildin mi?Zidane dünya kupası finalinde atılmadı mı?

Kusura bakma bu oyuncular yürekleriyle oynuyorlar elano jo gibi mantıklı düşünemiyorlar sahada.Maç sonu alem yapmıyorlar.

Maç sonu olmuş şampiyonluk gitmiş elano forma değiştiriyor hadi maçta bi hırs gösteremedin insan üzülür be kafasını eğip soyunma odasına gider.

yaw sivaslılar şöyle yaptı böyle yaptı diyerek barış'ı savunanlar yok mu aklım almıyor. barış denen zeka abidesinin yaptığı hareketin cezasını galatasaray gördü sivaslı oyuncu filan değil. 4-5 maç ceza alıp oturucak evinde zarar gören yine galatasaray olucak.

he yaptığı hareketi vicdan süsgecinden geçirmeyenlerin insaf sahibi olmadığını düşünürüm. resmen canilik yaptığı yahu, futbol bu savaş değil...

Hagi uefa finalinde atılırken aynı şeyleri diyebildin mi?Zidane dünya kupası finalinde atılmadı mı?

Kusura bakma bu oyuncular yürekleriyle oynuyorlar elano jo gibi mantıklı düşünemiyorlar sahada.Maç sonu alem yapmıyorlar.

Maç sonu olmuş şampiyonluk gitmiş elano forma değiştiriyor hadi maçta bi hırs gösteremedin insan üzülür be kafasını eğip soyunma odasına gider.

Sapla samanı birbirine karıştırma. Barış'ı savunacam diye Uefa finalini örnek vermeye çalışma veya Barış'a hırslı deme. Hırs dediğin Neill'deki gibi olur. Barış'taki hırs değil salaklık. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok. Hırs anlayışınız rakibe tekme tokat girmekse, gidin yönetime söyleyinde karate, tekvando şubesi açsın onları seyredin.

Barış'a bu akşam için sadece,madem sakatlandın,değiştirilmek istedin neden yatmadın,oyunu soğutmadın diye eleştiri getirebilirim.Sahada sekerken golü yedik.

barışın yaptığı eğer hırssa zaten, biz burda luganoya, emreye falan boşuna sallıyomuşuz meğer.

Sapla samanı birbirine karıştırma. Barış'ı savunacam diye Uefa finalini örnek vermeye çalışma veya Barış'a hırslı deme. Hırs dediğin Neill'deki gibi olur. Barış'taki hırs değil salaklık. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok. Hırs anlayışınız rakibe tekme tokat girmekse, gidin yönetime söyleyinde karate, tekvando şubesi açsın onları seyredin.

Son 3 dk maçı mı çevirecektin akıllı oyuncularınla?

yaw sivaslılar şöyle yaptı böyle yaptı diyerek barış'ı savunanlar yok mu aklım almıyor. barış denen zeka abidesinin yaptığı hareketin cezasını galatasaray gördü sivaslı oyuncu filan değil. 4-5 maç ceza alıp oturucak evinde zarar gören yine galatasaray olucak.

he yaptığı hareketi vicdan süsgecinden geçirmeyenlerin insaf sahibi olmadığını düşünürüm. resmen canilik yaptığı yahu, futbol bu savaş değil...

Tamam işte tam istediğiniz gibi olmuş.Alır 4-5 maç ceza böylece bir zeka abidesini seyretmemiş,o na katlanmamış olursunuz.Sahada ensesine tokat yiyince dönüp giden Galatasaraylı futbolcuları izlemekten bıktım ben bu sene.

Sinirden salladı tekmeyi. Ama Galatasaray oyuncusuna yakışmayacak hareketti. Keita'nın yaptığı hareketleri de kınıyorum. Yazık be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt