#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

bence cok yararli bir adam

topalin yerine on libero oynamali bence

topal gibi adamlari hayalet golge fgibi takim etmiyor basiyor bozuyor

benim gozumde futbolcu dedigin sari kirmizi gorecek arada

yeterki takim icin cabalasin

diger kurbaga prensler gibi degil

Defansif mantalitesi yok Barış'ın. Alan korumayı bilmiyor, fevri oynuyor, top kapamıyor, rakibe girmeyi bilmiyor, ikili mücadelelerde yerde kalıyor, soğukkanlı değil, çok kolay top kaybediyor, çok kolay çalım yiyor. Ön libero oynamaması için bir çok neden var. Sen de bu adamı ön liberoya öneriyorsun.

Bir de şu Türkçe'ye özen göster biraz.

Defansif mantalitesi yok Barış'ın. Alan korumayı bilmiyor, fevri oynuyor, top kapamıyor, rakibe girmeyi bilmiyor, ikili mücadelelerde yerde kalıyor, soğukkanlı değil, çok kolay top kaybediyor, çok kolay çalım yiyor. Ön libero oynamaması için bir çok neden var. Sen de bu adamı ön liberoya öneriyorsun.

topali mi anlattin?

koca takimda rakibi golge gibi takip edip ceza sahamiza kadar gerilmeyen tek adam baris

ben iyi futbolcu demiyorum

daha iyisini bulana kadar diyorum

bence cok yararli bir adam

topalin yerine on libero oynamali bence

topal gibi adamlari hayalet golge fgibi takim etmiyor basiyor bozuyor

benim gozumde futbolcu dedigin sari kirmizi gorecek arada

yeterki takim icin cabalasin

diger kurbaga prensler gibi degil

Bana kalırsa sen Barış'ı sırf yüksek mücadelesinden dolayı beğeniyorsun ama adamda top kapma diye birşey yok, çok sert giriyor topa. Bir orta saha oyuncusu bunları yapmamalı.

hepsine katılıyorum,zahmetten kurtardın beni...bizim kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyidir,rakip 2 li 3 lü basarken denediği zekadan kırıntı dahi içermeyen çalımlar akla zarar...

hepsine katılıyorum,zahmetten kurtardın beni...bizim kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyidir,rakip 2 li 3 lü basarken denediği zekadan kırıntı dahi içermeyen çalımlar akla zarar...

bende kabul ediyorum komik oldugunu cogu zaman hele ronaldinho calimlari denerken:)

ama yarari topaldan da sarp tan da fazla su durumda diyorum

tabiki iyi oynayan bir topal sarp elano ayhan olsa forma goremez

ama o isimlerin hicbirinde olmayan bir istikrar var iste adam kosuyor pres yapiyor pozisyona giriyor bazen gol atiyor

diger prensler oturuyor 10 metrekarede

bende kabul ediyorum komik oldugunu cogu zaman hele ronaldinho calimlari denerken:)

ama yarari topaldan da sarp tan da fazla su durumda diyorum

tabiki iyi oynayan bir topal sarp elano ayhan olsa forma goremez

ama o isimlerin hicbirinde olmayan bir istikrar var iste adam kosuyor pres yapiyor pozisyona giriyor bazen gol atiyor

diger prensler oturuyor 10 metrekarede

barış a (başkasına da) düşmanlığım yok,hatta sivas maç topiğinde kadroma yazdım yoklukta,ama önlibero değil tabi,topalın önündeki ikiliden biri olarak...hayatta beceremez önlibero oynamayı...

belki ileride anadolu takimlarinda oynayinca anlar hatasini

Bu adam topa girmeyi bilmiyor. Teknik desen az, oyun zekası desen az sadece alt yapısı sağlam birde çok koşuyor.

GS'de az kazanan oyuncular : "Parayı kazananlar kurtarsın takımı, biz koşarken onlar yatıyor" diyorlarmış. Hiçbirşey yapmayan Elano'ya o kadar maaş verirsen olacağı buydu.

Bugünleri Daha Çok Arayacak Ama Maalesef İş İşten Geçmiş Olacak..

GS'de az kazanan oyuncular : "Parayı kazananlar kurtarsın takımı, biz koşarken onlar yatıyor" diyorlarmış. Hiçbirşey yapmayan Elano'ya o kadar maaş verirsen olacağı buydu.

öyle çok ileri geri konuşmasınlar, o konuşanların aldığı yıllık paraya en az onlar kadar oynayacak bir dünya insan vardır. (Arda hariç)

Bazı insanları provoke etmekmi için çamur atıyorsunuz bu adama,bilerekmi yapıyorsunuz,yoksa laf olsun diyemi yazıyorsunuz.

Bu adam kadar hırslı birini söyleyin bana takımda.Herkeste böyle hırs olsaydı şu an liderdik a efendiler.Teknik yokmuş,beyin yokmuş.

Buradan yönetime sesleniyorum;Elano için negatif yorumlar yapan arkadaşlara direk cezayı çakıyorsunuz.Bu adamda bizim futbolcumuz,sayfalarca hakaret ediliyor bu adama.Neden müsaade ediliyor.

Elano'nun tekniği varda ne oluyor.B.k attığınız Barış bile maç kazandırıyordu.Nerde çok övdüğünüz elano hala maç kazandıramadı.

Yabancı hayranısınız başka birşey değil.1000 yıldır aynı kafa yapımız var millet olarak.Osmanlı da bu yabancı hayranlığı yüzünden yıkıldı.Sizin gibi düşünenler olduktan sonra T.C ninde sonu öyle olacak gibi.

Bu adama hakaretler bitmedikçe,bu yorumu alıntılıcam.Yabancılar tel tel dökülsede şakşakçılığını yapın,Türk futbolcusunu yerden yere vurun.Yok öyle yağma.Hakaretin bini bin para.

Bu adam üvey futbolcumu.Adminlerde bu konuda daha duyarlı olsun lütfen.

Bjk'de Ekrem dağ diye kazma var,adamlar arkasında dura dura yıldız yaptılar,Fener'de selçük var,adam önünü göremez ama maç kurtarır.

Bizde oyuncumuzun arkasında duracağımıza anca hakaret.Boş boş yorumlar.Hepiniz Rijkaard sınız sanki.

Barış'ın futbol zekası düşük...

Orta saha oyuncusu için en gerekli şeylerden birisi

futbol zekasi düsük degil beceresi az diyelim. Baris'in altyapisi da, fiziki devamliligi da Sarp ve Topalin 10 kati. ah ah. gecen sene Skibbe döneminde cok daha iyiydik. Mumla arar oldum valla. Skibbe nin tek eksigi Hakan Balta olmadigi zaman o sacma sapan 3-5-2 ye dönmesiydi.

Bu adama hakaretler bitmedikçe,bu yorumu alıntılıcam.Yabancılar tel tel dökülsede şakşakçılığını yapın,Türk futbolcusunu yerden yere vurun.Yok öyle yağma.Hakaretin bini bin para.

Bu adam üvey futbolcumu.Adminlerde bu konuda daha duyarlı olsun lütfen.

Bjk'de Ekrem dağ diye kazma var,adamlar arkasında dura dura yıldız yaptılar,Fener'de selçük var,adam önünü göremez ama maç kurtarır.

Bizde oyuncumuzun arkasında duracağımıza anca hakaret.Boş boş yorumlar.Hepiniz Rijkaard sınız sanki.

Türk değil Alman milli takımında oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt