Tunç Atayurt
Sarı Üye
- 6 Ekim 2009
- 191
- 0
- 1.126
Cevap: #8 Barış Özbek
yok ciddi söyledim.
Ters/Zıt düşüncelerin dile getirilmesi.
yok ciddi söyledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ters/Zıt düşüncelerin dile getirilmesi.
yok ciddi söyledim.
Hacı geçekten mi ciddisin?:confused:
Barışı ciddi olarak isteyen alman kulüpleri var.Almanyada yaşadığım için söyleyebilirim bunu size..Arkadaşım var Hamburg kulübüyle içli dışlı biri mesela Barışı istediğini söyledi hamburgun hala sanırım 1-2 takımda varmış isteyen.Frankfurtta istiyor.Galatasaray satmıyomuş galiba çok iyi iyi bi teklif gelmedikçe.
Barışı ciddi olarak isteyen alman kulüpleri var.Almanyada yaşadığım için söyleyebilirim bunu size..Arkadaşım var Hamburg kulübüyle içli dışlı biri mesela Barışı istediğini söyledi hamburgun hala sanırım 1-2 takımda varmış isteyen.Frankfurtta istiyor.Galatasaray satmıyomuş galiba çok iyi iyi bi teklif gelmedikçe.
Almanya'nın ortasıra takımları istiyormuş,kendin söylüyorsun.Sonra da City'de Tottenham'da banko oynar diyorsun.İngiltere'nin kapısından sokmazlar Barış'ı.Hamburg'un Barış'ı istediğini filan hiç sanmıyorum ayrıca,istiyorsa da klübede oturturlar en fazla.Barış kim arkadaşım Avrupa'nın her takımında oynar diyebiliyorsun?
Fulhamın 3 mn euroluk teklifi varmış geçen sene.Ayrıca teklif olmasada ingilterede oynar barış neden oynamasın.Hamburg konusundan eminim ayrıca.Teklifin fiyatını bilemem ama teklif iyiymiş.
Nereden biliyorsun arkadaşım sen Fulham'ın teklifini?Barış'ın menajeri misin?Sağına soluna pas atmayı beceremeyen bir futbolcunun ne işi var Premier Lig'de.Akıl mantık alıyor mu,kendin de inanıyor musun bunları yazarken?

Ya da kendisi Barış mı acaba![]()
İnanamıyorum Haşmet...Nereden biliyorsun arkadaşım sen Fulham'ın teklifini?Barış'ın menajeri misin?Sağına soluna pas atmayı beceremeyen bir futbolcunun ne işi var Premier Lig'de.Akıl mantık alıyor mu,kendin de inanıyor musun bunları yazarken?
Dostum bak fulham olayını ben demiyorum zaten haberlerde ciddi olarak söylendi çıktı doğru haber bu..Frankfurtlada haberleri çıkıyo ama ona bişey diyemem..Hamburg olayı kesin diyorum çünkü yakınım var.İyi bi teklif yapmış ama yönetim barışı iyi bir teklif ddışında satmayacak sanırım.Hamburgun teklifide iyimiş.Bu kdar diyorum daha kurcalamayın.
Fulham kesmez Barış'ı.Arsenal'de,Chelsea'de görmek istiyoruz kendisini.Sen kendini inandırmışsın zaten,kurcalamanın bir anlamı yok haklısın.``Adam haklı beyler```deyip geçmemiz lazımmış.Fulham kesmez Barış'ı.Arsenal'de,Chelsea'de görmek istiyoruz kendisini.
baris her takimda oynar ya yerli gattuso kendisi![]()