#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

O değil de bi gün kendini çok fena sakatlayacak. Bir insan kendini sakatlamaya oynarmı yahu.

Apaci baris, bugün iyi sayilirdi ama yinede bu takimda yeri yok.

Sarp'ın yanında Zidane kalır. En azından saklanmıyor. Mücadeleci, rakibi bozuyor. Devam Barış ;) Sene sonunda olası bi revizyonda gidecek adamlardan biri orası ayrı.

Djihuehoe dene adama girisi benim bile canimi yakti, o azman adam kalkip Baris'i oldurecek diye korkmadim degil..

Valla kim ne derse desin ben seviyorum bu çocuğu.Yürekli oynuyor,ölümüne dalıyor :D kamikaze gibi adam valla.Lazım böyle adamlar takıma.Bundan sonraki dönemde Barış Cana ile takım canavar olur.

M.sarpla barış kıyaslanamaz..Kıyaslamaya çalışmayalım..Barış mustafadan 2 kat daha iyi oyuncudur..Birde anlamadığım sürekli teknik ayağa pas yapan oyuncularla mı kurulacak takım..Kolay mı o iş..Gayet iyi alternatifdir barış..

Bu maçta da iyi oynadı

300 bin euroluk oyuncuya(veya kaça alındıysa) olan hakaret ediliyor ki bu oyuncunun fizik gücü her zaman iyidir gençtir savaşır sakatlık fazla yaşamaz fazla para almaz mücadele eder,ama 2 senedir kewell hiçbir şey yapmaz takımdan ilk gönderilmesi gereken kişinin barış olduğunu söyler millet..

Ben beğendim bugün Sarp'la ikisi oynadığı zaman ben Barış'a kızamıyorum..

Burada galiba iki ayrı kesim var: biri iyi oynadıgında kendini gösteren, kötü oynadıgında kaybolan. Digeri ise kötü oynadıgında kendini gösteren, iyi oynadıgında kaybolan. Yada oriental dansözlerle kaynıyo bu forum.

Barıs'a gelene kadar takımdan gitmesi gereken "en az" on oyuncu sayarım. Eldeki degerlere sahip cıkmasını ögrenemediniz gitti.

Barış kalmalı. Yürekten oynuyor. Top kapmak için çabalıyor ve kapıyor da.

İyi kötü pas da yapabiliyor.

İyi bir yedek Barış. Bugün de bunu gösterdi. 24 kişilik kadroda bulunmasında sakınca yok. Ama Sarp'ın var. Balta'nın da.

Bu gün iyiydi, kritik müdahaleleri vardı ama bize Barış'ın en az 5 gömlek üstü bir oyuncu lazım, bize ancak 5 x Barış yakışır.

Barış'tan önce gitmesi gereken 5 adam sayılır

1- Sarp

devamını siz getirin :o

sarp

hakan

ali

serdar

çok kastım ama,3 çıkıyo olm maksimum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt