#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış Özbek yüzünden yenildik çok iyi analiz etmişsin ;).

:D

Serhat'in begendigi topcu yok ki Galatasaray'da. Galatasaray iyi oynadi mi "Haa sey, ah evet, Arsenal macindan yeni geldim gormedim pardon yha" diyor, kotu oynadi mi saydirdigi Baris, Elano gibi adamlarin konularina girip "Aha aha aha. Ben buyum iste. Futbol dahisiyim." falan diyor. Futbolu biliyor bilmesine de bu yaptigi hareket cok foolproof.

:D

Serhat'in begendigi topcu yok ki Galatasaray'da. Galatasaray iyi oynadi mi "Haa sey, ah evet, Arsenal macindan yeni geldim gormedim pardon yha" diyor, kotu oynadi mi saydirdigi Baris, Elano gibi adamlarin konularina girip "Aha aha aha. Ben buyum iste. Futbol dahisiyim." falan diyor. Futbolu biliyor bilmesine de bu yaptigi hareket cok foolproof.

Aynen öyle Hayri reis. İlk 2 cümlen çok güldürdü beni :D.

Beğenmediğim adamların iyi oynadığı maç sayısı 30 maçta 1 tanedir. O maçlardan sonra da yorum yapmama hakkına sahip olabileyim istiyorsanız. Bütün sezon dökülen Elano'nun tek devre iyi oynamış olmasından sonra bana haksızmışım gibi davranan arkadaşlar zavallıdır. Barış için de aynı şeyler geçerli. Hertha Berlin maçında iyi oynadı sadece. O maçta da çok şanslıydı. Bütün kaydığı topları aldı. Onları alamasaydı, normal iğrenç performansını sergilemiş olacaktı. Bugün bu iki ismin kötü olması sürpriz değil, normaldir. İyi oynamalı sürprizdir.

Beğenmediğim adamların iyi oynadığı maç sayısı 30 maçta 1 tanedir. O maçlardan sonra da yorum yapmama hakkına sahip olabileyim istiyorsanız. Bütün sezon dökülen Elano'nun tek devre iyi oynamış olmasından sonra bana haksızmışım gibi davranan arkadaşlar zavallıdır. Barış için de aynı şeyler geçerli. Hertha Berlin maçında iyi oynadı sadece. O maçta da çok şanslıydı. Bütün kaydığı topları aldı. Onları alamasaydı, normal iğrenç performansını sergilemiş olacaktı. Bugün bu iki ismin kötü olması sürpriz değil, normaldir. İyi oynamalı sürprizdir.

Barış mı oynamalı Sarp mı bana onu söyle peki ?

Adam en azından mücadele ediyor.

Sarp yüzünden her maç 10 kişi oynuyoruz.

Baris solak mi ? Her mac niye sol ayagiyla sut cikiyor ? :S

barisin kotu maci yok bu sene

uzun uzun yazma bosuna

sarp dan iyidir baris oyuna girdikten sonra da iyi isler yapti

Barisi bende bu sene begeniyorum, ayhan ile mustafanin arasinda iyi futbolcu gibi duruyor, en azindan

kosuyor, öbür ikisi ya topu kaybediyor ya adamini almiyor

herkesin beğendiği Ayhandanda kimsenin sevmediği Sarptanda daha iyi işler yaptı oynadığı kısıtlı sürede

Arada gereksiz işler yapıyor yapmıyor değil

Ama Ayhangibi kendi etrafında dönmesinden yada Sarp gibi refakatçilik yapmasından iydir

buda gider az iyi gibi laflarla galatasarayda oynayamaz bu adamlar cok gitmesi gereken ruhunu kaybetmiş oyuncularımız var maalesef kimleri alacaz bilemıyorum

sarpın yanında bunun bile değeri artıyor allahım ne günlere geldik

Bu adami izlemek kufur haznemi gelistiriyor. Bu macta da akla gelmeyecek kufurler ettim kendisine. Ikinci yari takim ataga cikarken 10 kere falan stoperlere dondu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt