#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

bazen barışa şaşıryorum. mesela denizlispor maçında ilginç,beklenmeyen paslar attı ki bunu bazen yapıyo..ama devamlılık yok.24 yaşına geldi artık.:(

bazen barışa şaşıryorum. mesela denizlispor maçında ilginç,beklenmeyen paslar attı ki bunu bazen yapıyo..ama devamlılık yok.24 yaşına geldi artık.:(

Çok ağır düşünüyo mesela denizli maçında 1-2 snde atması gereken topları 3-4 sn bekleyerek atıyo böyle olunca da rakip boş alanları kapatıyo fiziksel olarak iyi bi futbolcu ama pas tekniği mustafa sarptan bile düşük

Her dediğim çıkıyor. Aylardan beri yaşananlar sanki yazdıklarımın özeti gibi. Gerçekleri yazdıkça benimle alay edildi. Elano ve Misimoviç takımı 9 kişi oynatıyor. Barış oynasaydı, Emre Çolak 1. dakikadan itibaren oyunda olsaydı Manisaspor'a karşı kolay kazanırdık. Servet bile hala takımda! Kötü oynayanlar mükafatlandırılıyor hep. Başta hiç bir şey yapmayan Elano ve Misimoviç.

Sabri-Barış-Ayhan-Emre

Pino-Kewell

...

Arkadasım adam sılah dayayıp gıycem demıyor ya kapasıtesı bu gonderdılerde ben gıtmem mı dedı hala hakaret edıyosun ceza almaman ılgınc Galatasaray taraftarı bu olmamalı

Edit: Ceza verildi.

Arkadasım adam sılah dayayıp gıycem demıyor ya kapasıtesı bu gonderdılerde ben gıtmem mı dedı hala hakaret edıyosun ceza almaman ılgınc Galatasaray taraftarı bu olmamalı

evet ben gitmem dedi yazın.apaci barışı korumayın bana.

evet ben gitmem dedi yazın.apaci barışı korumayın bana.

Elestır ama duzeylı ve sevıyelı bı sekılde sonucta bır ınsan aynı sozlerı sana kullansalar hpsuna gıdermı arkadasım o formayı kım gıyıyorsa saygı duyarım m.sarp barıs da dahıl elstırırım ama hakeret etmem formun kuralıda bu sekılde

panpa çok sinirleniyorum ben bunlara tak etti

önce seninle başlanmalı barış efendi.son ayların kulüpte.serkan çalık kankan gibi anadolu takımlarında sürünmeyi hakediyorsun.

liderlik vasfı olan bir futbolcu.biraz şans versek pas sorunumuzu halledebilir.:D

Crow-Indian.jpg

Alman Ümit Milli takımında oynayan oyuncu.Şimdi sürünüyor.Suç sadece Barış'ta değil.Messi'nin yanına Ayhan ve M.Sarp'ı koy o da Barış gibi olur :D

Barış gibi bir futbolcu nasıl 4 yıl Galatasaray'da oynar anlamıyorum. :happynew:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt