#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ustad bence faullu dusunuyorsun. Baris'ta cahil cesareti ve yetenegi var. Eskiden Ayhan ustad her yere yetisir, pas yapar, yerlerde surunurdu. Simdi yaslandi, fizigi kotulesti ama oyun mantalitesi Baris gibi pazarcilardan cok daha iyidir. Hatta karsilastirilamaz bile. Misal iki sene onceki Ayhan ne guzeldi de mi? Lincoln'le paslasir, Arda'yla verkac yapardi falan. Simdi Cana'ya yakin oynuyor, geriden oyun kuruyor. Ileriye bir bakiyor, Pino felan. Hepsi eli belinde top bekliyor. Ayhan reis de stoperlere, beklere donuyor. Baris oyle degil. Baris'in gorevi, sermayesi enerjik hareketler yapip ortada deli gibi kosusturmasi. Akil falan hak getire. Ileriye dogru gitti mi pas hatasi, topu ayaginda 1 saniye tutmasi gerektiginde de pas hatasi ya da topu tam kaptirirken yaptigi yalandan kayarak mudahele yapip rakibin topu almasini engelleme hareketini yapiyor.

Asla ve asla Ayhan'la Baris'i futbol sporunda tartismam. Ayhan bu haliyle 1-2 sene once milli takimdaydi. Baris'in milli takimda oynamasi icin Luksemburg vatandasligina gecmesi gerek.

su hallerini ve takima katkilarini tartismiyormuyduk?

eger oyle ise bugun ayhandan daha faydali bence

evet 2 sene once barisla top diye oynardi

ama iki sene sonra da kebabpci acacak

bu yaslarda 2 sene deyip gecme

bitmis bu adam ne yazikki hic bir katkisi yok

Baris adamim ya

Ben olsam 5 yil gozum kapali kontratini uzatirim. En azindan ne oldugu belli, hata yapmayacak seylerde hata yapmiyor. Takimda dikine oynamaya calisan ender oyunculardan, genc piril piril bir delikanli Turk oyuncusu.

Kimse bu takimin yildizi, banko oynar demiyor. Ama kadromda herzaman Baris Ozbek gibi oyuncuyu tutarim, takimin adi Real Madrid/Barcelona olmadigi surece.

Baris adamim ya

Ben olsam 5 yil gozum kapali kontratini uzatirim. En azindan ne oldugu belli, hata yapmayacak seylerde hata yapmiyor. Takimda dikine oynamaya calisan ender oyunculardan, genc piril piril bir delikanli Turk oyuncusu.

Kimse bu takimin yildizi, banko oynar demiyor. Ama kadromda herzaman Baris Ozbek gibi oyuncuyu tutarim, takimin adi Real Madrid/Barcelona olmadigi surece.

Sözleşmeli zebaniyi 5 yıl daha göreceğime, topumuz cehenneme gidelim daha iyi...

Sözleşmeli zebaniyi 5 yıl daha göreceğime, topumuz cehenneme gidelim daha iyi...

:tiphat:

Şuana kadar bakın kaç tane oyuncu izlemişimdir Allah bilir,Gördüğüm en yeteneksiz herif.Yani bi bakıyorum şöyle,barıştan kötü diyeceğim adam yok neredeyse.

Ayhan orta sahada oyunu çift yönlü oynaması, atakları organize etmesi, forvetleri pozisyona, kanatları hücuma çıkarması gereken bir mevkide oynuyor. Bunları yapabiliyor mu, tabii ki hayır. İyi niyet, iyi top tekniği Ayhan'ı kabullenmek için yeterli sebepler değil.

Dolayısıyla ne Ayhan ne de Barış GS'nin oyuncuları değil.

Ayhan oyunun kaderine (GS lehine) katkıda bulunmaktan çok öte bir futbol oynuyor. Bugün Hagi onu 10 numara gibi başlattı ama buna rağmen etkinliği neredeyse sıfırda kaldı.

Bence dengesizlikleri olmadığı sürece rotasyonda yarar sağlar.Barış'tan önce gitmesi gerekenler var.

Teşekkür edip gönderilmeli. Gençlerbirliği istiyordu sezon başı.Aykut Demir, Serdar Kulbilge veya iyileşirse Mustafa Pektemek için para-takas formülünde kullanılabilirse yöneticilik başarısı olur.

Bu adami her gördügümde sans üzerine bir seyler okuyorum. Hayatin amatör liglerde sürünmekle geçecekken futboldan anlamayan bir yasli sayesinde oralardan kurtulup birden Türkiye'nin en büyük kulüplerin birinde banko forma giyiyorsun ve -ne kadar aldigini bilmiyorum- paraya para demiyorsun. "Sans, bir insanin hayatina nasil etki edebilir ?" sorusuna cevap ariyorsaniz Baris Özbek'ten ötesini aramayin.

Ayni seyler Mustafa Sarp için de söylenebilir ama o nispeten de olsa kademe kademe buralara geldi. (Erciyes - Bursa - Galatasaray)

bu adamı doğru kullanınca işe yarar tarafları var.

misimoviç in arkasına koyucaksın,

ortasahada alan daraltma, rakibi sindirme, top kapma anlamında iş yapar. yanına da kesici olarak cana. topla falan fazla haşır neşir olmayacak işte

kazandığı topu arda veya misimoviç gibi oyuncalara anında iletmeli

Barısı son macta begenmeyen her birey kesinlikle ve kesinlikle futbolun "f"sinden dahil anlamıyor. Gidin bir kereye mahsus ayagınızı plastik bir topa degdirin. Gercek futbol atari oyunlarından cok farklı.

Barısı son macta begenmeyen her birey kesinlikle ve kesinlikle futbolun "f"sinden dahil anlamıyor. Gidin bir kereye mahsus ayagınızı plastik bir topa degdirin. Gercek futbol atari oyunlarından cok farklı.

Bu adam geneli ele alarak bütünüyle beğenen de futboldan anlamıyordur.

Geldigi günden bu yana daha iyisi olduysa yaz buraya o zaman. Elle tutulur bir Linderoth vardı oda oynayamadan gitti. Barısa ... muamelesi yapıp Lorik Cana'ya dün ki rezalet macından sonra bile iltifatlar ediliyosa var bunda bir cifte standart.

Lorik Cana için her şey çok erken, o konuda genelde değerlendirme yapmaktan kaçınırım.

Barış içinde olabildiğimce iyi niyetli davranıyorum ama olmuyor. Son maçta kapasitesinin üzerinde bir oyun ortaya koydu ama yetmez. Bize bu oyuncudan en az 10 gömlek daha üstün bir oyuncu lazım, bu zamana kadar gelmediyse kusura bakma bu benim ayıbım değil.

İyi bulduğuna göre sen seç bakalım kimin hatası... Benim için şahısların hata yapması önemli değil, şahısların kurduğu sistemlerin, düşüncelerin, zihniyetlerin eleştirilmesi önemlidir. Maalesef sen bunu yapmadığın için dolaylı olarak sende hatalı duruma düşüyorsun.

@Yaser amacım laf dalaşına girmek değil, sabahın köründe başka bir işim mi yok sanki... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt