- 22 Kasım 2008
- 5.413
- 1
- 1.333
Cevap: #8 Barış Özbek
Linderoth ve Uğur sakatlıkları olmasaydı,zannetmiyorum bu kadar önplana çıkmazdı.
Linderoth ve Uğur sakatlıkları olmasaydı,zannetmiyorum bu kadar önplana çıkmazdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün yine formundaydı, tabi futbolun sadece foul yapmaktan ve top kaptırmaktan ibaret olduğunu varsayarsak.![]()
Bazen iyi bazen kötü oynuyor, bunuda cok simarik olmasina bagliyorum. Yada bana uzaktan simarik görünüyo olabilir.
Yok be Numan abi bence Barış hiç şımarık değil.
sencesi falan yok, adam şımarık işte.
Saha icinde cok laubali davraniyo gibime geliyo benim. Kendi yere atmalar ayagina dokunmalari halinde yerde kivranmasi.... Bu gibi seyleri cok yapiyo
göz var, izan var. şu takımdaki en şımarık adam Barış Özbek.
şu yaşınıza gelmiş insanlarsınız. insanların davranışlarından nasıl karakterde olduklarını az çok çıkartabilmeniz gerekir diye düşünüyorum.
bugün farkettiyseniz, bir pozisyonda ikili mücadelede yere düşüyor. önce hakeme bakıyor, sonra yerde kıvranmaya başlıyor.
Tekrar söylüyorum.Şampiyon olduğumuz maçın 87. dk.sında aynı disiplinle pres yapan adam.Hangi şımarıklık.Yere atlamalara falan laf ediyorsan Serhat Arif Erdem hiç yaşamasın yaniBirgün buluşturcam sizi Barış'la ne derdin var çözelim
![]()
Lütfen Serhat,Ayhan varken Barış'a altın madalya verilmez.
Gol şans eseri oldu,ulan arkadaş çizgiye indin boş 3 oyuncu var tutan da yok niye şut atarsın.