#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bu Sabri Servet gibi adamlar nasil futbolcu olmus gectim nasil Galatasarayda oynuyorlar.

Yabancı sınırlaması falan olmasa bu adam çoktan gitmişti.

Onu mu diyorum ya ben

Barış hacı sen futbol oynama ,başka birşeyler oyna.

[video=youtube;Rbb3nufTuJ0]https://www.youtube.com/watch?v=Rbb3nufTuJ0&feature=related[/video]

Şimdi oynayabilirsin .

İnşallah Fener alır, Caner volume 2 , Selçuk ve Barış'ın birlikte oynadığı bir fenerbahçe orta sahası düşünemiyorum :D :D

Futbolcu olarak saymadigin adamlara bakarsak ne kadar futboldan anladigin asagi yukari belli oluyor. Bu yüzden neden Galatasaray'da oynadiklarini anlamaman gayet normal.

Doğru takım şu anda şampiyonlar ligi finalinde ve ligde 50 puan farkla 1. ise bu futbolcular sayesinde, futbol cahili seni.

ozbek.jpg

Kıyamam.

Doğru takım şu anda şampiyonlar ligi finalinde ve ligde 50 puan farkla 1. ise bu futbolcular sayesinde, futbol cahili seni.

Tamam, o zaman takim sampiyon olamadiginda veya iyi futbol oynamadiginda kadroda ne kadar futbolcu varsa temizleyip sifirdan bir takim kuralim. Senin anlayasinla Fabregas, Fernando Torres de adam degil. Iyi oyuncu olsalar takimlarini sampiyon yaparlardi. Bu kadar sig bir düsünce sekli olabilir mi Allah askina ?

Bu adamin neden ilk baslarda Almanya milli takimlarina cagrildigini anladim. Fizigi iyiydi, dediler bu yasta bu fizik, futbolunu yavas yavas gelistirir ne de olsa genc.. Ama beyni bos oldugunu sonradan fark edince, cagirmamaya basladilar

Buna sallıyor muyuz hala?Mete benim tek destekçim herhal.Bende onun destekçisiyim bu konuda, Barış'a yüklenilmesine anlam veremiyorm.

Bende sevmiyorum, hatta son maçta rezil olduğunun da farkındayım ama; çok iyi bir orta sahamız olsa, Barış şuan Türkiye Ligi gibi dandik bir lig için, maçların 60. dakikalarından sonra oyuna girebilecek iyi bir yedek.

Bende sevmiyorum, hatta son maçta rezil olduğunun da farkındayım ama; çok iyi bir orta sahamız olsa, Barış şuan Türkiye Ligi gibi dandik bir lig için, maçların 60. dakikalarından sonra oyuna girebilecek iyi bir yedek.

İşte şu kısmı çok önemli Sercan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt