#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış ilginç bir oyuncu bazen yanındakine pas veremiyor bazende oldukça teknik geliyor gözüme.. :)

Ama değişmeyen tek şey durmadan koşması..

Bremen’den Barış’a kanca

Alman kulübünün menajeri Allofs, Antalya’da Galatasaray ile oynadıkları maçtan sonra genç yıldıza ‘Sakın başka bir takıma söz verme. Seneye seni alacağız’ dedi. Barış da ‘Kulübüm izin verirse seve seve gelirim’ cevabını verdi

CİM-BOMLU Barış Özbek’e Bundesliga’dan teklif geldi... Sarı-Kırmızılı takımın Werder Bremen ile Antalya’da oynadığı maçtan sonra Alman kulübünün menajeri Klaus Allofs’un Barış’a teklif yaptığı öğrenildi. Maçtan sonra soyunma odası koridorunda Barış’ı bir kenara çeken Allofs, ‘Sezon sonu seni almak istiyoruz. Hiçbir takıma söz verme. Frings’in yaşı ilerledi. Onun yerine seni düşünüyoruz’ dedi. Galatasaraylı oyuncu da ‘Bremen’de seve seve oynarım. Ancak kulübümün izin vermesi lazım. Siz o konuyu hallederseniz, gelirim’ cevabını verdi.

Stargazete

Barış seve seve gelirim diyecek he :D komik haber!

yeni sezona Sampiyonlar Ligine katilirsak seve seve gitmek istermi acaba?:008::D

Bremen’den Barış’a kanca

Alman kulübünün menajeri Allofs, Antalya’da Galatasaray ile oynadıkları maçtan sonra genç yıldıza ‘Sakın başka bir takıma söz verme. Seneye seni alacağız’ dedi. Barış da ‘Kulübüm izin verirse seve seve gelirim’ cevabını verdi

CİM-BOMLU Barış Özbek’e Bundesliga’dan teklif geldi... Sarı-Kırmızılı takımın Werder Bremen ile Antalya’da oynadığı maçtan sonra Alman kulübünün menajeri Klaus Allofs’un Barış’a teklif yaptığı öğrenildi. Maçtan sonra soyunma odası koridorunda Barış’ı bir kenara çeken Allofs, ‘Sezon sonu seni almak istiyoruz. Hiçbir takıma söz verme. Frings’in yaşı ilerledi. Onun yerine seni düşünüyoruz’ dedi. Galatasaraylı oyuncu da ‘Bremen’de seve seve oynarım. Ancak kulübümün izin vermesi lazım. Siz o konuyu hallederseniz, gelirim’ cevabını verdi.

Stargazete

Futbolcuyla transfer pazarlığı yapılır mı yahu!..Birde Barış'ı kenara çekerek konuşuyorlar..Allah allah..Bu işin menajeri var,kulübü var..Şu gazeteler biraz daha usturuplu sallasalarda bizde azıcık inansak..

Korkmayın herhangi bir takıma gidemez.Bu arada hangi milli takımda oynamak istiyorsa orada oynar.

Korkmayın herhangi bir takıma gidemez.Bu arada hangi milli takımda oynamak istiyorsa orada oynar.

Seçeneği kalmadı ki,Alman Ümit millilerde limit yaştan sonra oynadı için artık Almanya'dan başka bir ülke için oynayamiyor.Yeni bir haber değil.

G.Saray'ın genç yıldızı Barış Özbek'in "Milli Takım'da olmalıyım" sitemine Fatih Terim'in yardımcısı Metin Tekin'den yanıt geldi..."Barış milli takımda oynayamaz"

Metin Tekin, Barış Özbek'in açıklamalarını yalanlayarak kendisini çok önceden uyardıklarını söyledi. Tekin şunları söyledi: "Özellikle genç gurbetçilerimizde bu tür sorunlarla karşılaşıyoruz. Barış Özbek daha önce Alman Ümit Milli Takım forması giymiş bir futbolcu. FİFA 21 yaşına girene kadar A Milli düzeyinde futbolculara ülke seçme şansı tanımaktadır. Biz Barış'ı 21 yaşına girmeden 1 ay önceden ikaz etmiştik. Tercihini yapması konusunda kendisiyle görüştük. Fakat uyarımızı dikkate almadı... Net olarak şunu söyleyebilirim. Barış Özbek Türkiye A Milli Takım forması giyemez. Bu şansını kaybetti."

BARIŞ ÖZBEK NE SÖYLEMİŞTİ?

Türkiye ve Almanya milli takımları arasındaki tercihini çok önceden yaptığını vurgulayan Barış Özbek şunları söylemişti... ''Ağabeylerimi Avrupa Şampiyonası'nda izledim. Ben de orada olmalıydım diye düşünüyorum. Beni görmediler mi yoksa benimle ilgilenmediler mi bilmiyorum. Ben de gidip (beni alın) diyemem ki. Beni kimse çağırmadığı için Almanya Milli Takımı'nda forma giydim.''

BARIŞ'A TEPKİ ÇIĞ GİBİ

(A) Milli Futbol Takımı Antrenörü Müfit Erkasap, Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek'in yaptığı son açıklamayla futbol kamuoyunun kafasını karıştırdığını iddia etti. Erkasap, Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Barış'ın ''(A) Milli Takım'da oynamak istiyorum ama hocalarım beni görmüyor herhalde, ilgilenmiyorlar'' şeklindeki sözlerini şaşkınlıkla karşıladığını belirterek, şunları kaydetti:

''Barış Özbek, yıllarca genç milli takımlarımızın teknik ekipleri tarafından dikkatle izlenmiş bir oyuncu. Ünal Karaman ve Ümit Davala hocalarımız, kendisini Ümit Milli Takımımızın değişik kamplarına defalarca davet ettiler ve hep 'Ben zaten Alman Ümit Milli Takımı'nda oynuyorum, (A) Milli Takım'a çağrılırsam gelirim' cevabını aldılar. Milli formayı asla pazarlık konusu yapmayan anlayışımız doğrultusunda, Barış'ın olgunlaşmasını ve son tercih hakkını kullanacağı 22 yaşına gel mesini bekledik. Kurallar gereği, çifte pasaportu olan bir sporcu 21 yaşını doldururken, hangi milli takımı seçmişse daha sonra orada devam etmek durumunda. Barış'ı bu konuda uyardık. Kendisi yol ayrımına geldiğinde, Ümit Milli Takım için yaptığımız çağrılara yine olumlu yanıt vermedi. Biz de onun tercihine saygı duyduk. Ancak Türk Milli Takımı'nda oynama şansı kalmamış bir oyuncunun şu anda kuralları bilmiyormuş gibi açıklamalar yapması ve kamuoyunu yanlış yönlendirmesi, kabul edilebilir bir şey değil.''

A) Milli Takım antrenörlerinden Oğuz Çetin de Barış'ı son olarak 21 yaşının dolmasına 15 gün kala, Ağustos 2007'de Ümit Milli Takım'a çağırdıklarını ifade ederek, ''Bu davete olumlu yanıt vermemesi durumunda gelecekte Türk Milli Takımı'nda oynama şansını yitireceğini, Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin aracılığıyla kendisine ilettik. Bu çağrımız da cevapsız kaldı ve Barış'ın Türk Milli Takımı'nda forma giyme olasılığı ortadan kalktı'' diye konuştu.

Barış Özbek'i Ümit Milli Takım'a davet eden teknik direktör Ünal Karaman ise konuyla ilgili şunları dile getirdi:

''Barış, Federasyonun Almanya bürosu aracılığıyla erken yaşlardan itibaren izlediğimiz bir genç. Kendisine ve ailesine ulaştırdığımız teklifleri, Türkiye'ye ancak (A) Milli Takım'a davet edilmesi halinde 'evet' diyebileceği gerekçesiyle reddetti. Bu cevabı kamuoyuna taşımadık. 'Bir insan kendini ne hissediyorsa, odur' diyerek olayı kapattık. Sanırım Barış, şimdi yanlış yaptığını düşünüyor. Bir sporcu yanlışları varsa onlara da sahip çıkmasını, dik durmasını bilmeli. İnsanların kafasını bulandırmamalı.''

Barış bi iyi bi kötü anlamadım bu işi :)

Takımda 2009 yılında sözleşmesi biten oyuncu kaldımı :)

Barış'ın antremandan sonra şut yalışması lazım

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp, sakatlanan oyuncusuna jest yaptı ve Barış'la olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Yani Barış 2011 yılına kadar Galatasarayımızın formasını giyecek.

05.09.2008

İç transferde doğru işler yaptık.

İç transferde doğru işler yaptık.

Hemen doğru iş yaptık deme bence

Forvet alınmalı ama yok

Nonda ve Ayhan'ın sözleşmeleri 1'er sene bile zar zor uzatılabilirken daha fazla uzatıldı ayhan neysede nondayı biliyoruz hepimiz

Ayhanla,Nondakinide Uzattık Hemde Birini 2 Diğerini 3 yıl o kadarda Doğru işler yapamadık Bence :)

Hemen doğru iş yaptık deme bence

Forvet alınmalı ama yok

Nonda ve Ayhan'ın sözleşmeleri 1'er sene bile zar zor uzatılabilirken daha fazla uzatıldı ayhan neysede nondayı biliyoruz hepimiz

İç transfer demiştim.Forvet alınmasını ben istemiyorum ama yinede söylediğimle alakası yok.Ayhan'la uzatılması bence hata değil.Nonda'da bi şüphe duyulabilir ama yinede ben Nonda'nın hep böyle gideceği fikrinde değilim.İzleyip görücez.:)

İç transfer demiştim.Forvet alınmasını ben istemiyorum ama yinede söylediğimle alakası yok.Ayhan'la uzatılması bence hata değil.Nonda'da bi şüphe duyulabilir ama yinede ben Nonda'nın hep böyle gideceği fikrinde değilim.İzleyip görücez.:)

Forvet alınmasını niye istemiyosun renktaş? Eğer gerçekten kupa hedefimiz varsa en az Baroş kadar iyi bir forvet almalıyız galatasaraylı gercekten futboldan anlayan tüm yazarlar forvetsiz takım diyorlar bize

Forvet alınmasını niye istemiyosun renktaş? Eğer gerçekten kupa hedefimiz varsa en az Baroş kadar iyi bir forvet almalıyız galatasaraylı gercekten futboldan anlayan tüm yazarlar forvetsiz takım diyorlar bize

Pardon orda yanlış bir ifade kullandım.Aslında forvete transfer ve Galatasaray adı geçince hep aklıma Mehmet Yıldız geliyo o yüzden öyle dedim.Yani Mehmet Yıldız'ı istemiyorum.Yanlış ifade etmişim.Gerçi sende Mehmet Yıldız'la ilgili bişey dememişsin ama yinede fikrimi belirtmiş oldum.:):DTabiki kaliteli bi forveti şu an için isterim ama şu an için diyorum çünkü Ümit ve Nonda kendileri gibi oynarlarsa forvete ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum.

Pardon orda yanlış bir ifade kullandım.Aslında forvete transfer ve Galatasaray adı geçince hep aklıma Mehmet Yıldız geliyo o yüzden öyle dedim.Yani Mehmet Yıldız'ı istemiyorum.Yanlış ifade etmişim.Gerçi sende Mehmet Yıldız'la ilgili bişey dememişsin ama yinede fikrimi belirtmiş oldum.:):DTabiki kaliteli bi forveti şu an için isterim ama şu an için diyorum çünkü Ümit ve Nonda kendileri gibi oynarlarsa forvete ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum.

Valla uefa kupası her sene kadıköyde kaldırılsa haklısında 1 kereligine kaldırıldıgı icin hemen gerektigini düsünüyorum :f50:

baris çok artistik oynuyor gereksiz faullar, gereksiz çalimlar, itiraz , kendisini yere atmalar sadece oyuna konsantre olmasi lazim

Bence Barış ilk yarı iyiydi.Zaten ikinci yarı komple kötüydük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt