#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

İlk yarının son dakikalarında topu kapıp Baros'a verdigi pozisyon tam olarak Barış'ı anlatıyor

Biraz da şu vuruşlarını düzeltmesi lazım.Kaleyi tutsa her maç atçak bi tane :D Gerçi öyle olsa Sabri rekorları alt üst ederdi :P

Ben maçı izlemedim.Özetlerden bile katkı yaptığını çok rahat anladım :D

Ben maçı izlemedim.Özetlerden bile katkı yaptığını çok rahat anladım :D

Anlayamayan Arkadaşlara Anlat Bi Zahmet :)

Adam Şut Çekiyor,Orta Yapıyor, Pres yapıyor,Top Kapıyor Çalım atıyor Ama Genede yaranamıyor

ya Bazı Arkadaşlar Yanlış Gözlük Kullanıyor yada Maçları izlemeden yorum yapıyor

Bu Maç Bana Göre iyi Oynayan futbolculardan Biriydi

Umarım Performansı Arttırarak Devam ettirir

Bir gün Serhat Barış'ı beğenirse kıyamet kopar.

Anlayamayan Arkadaşlara Anlat Bi Zahmet :)

Adam Şut Çekiyor,Orta Yapıyor, Pres yapıyor,Top Kapıyor Çalım atıyor Ama Genede yaranamıyor

ya Bazı Arkadaşlar Yanlış Gözlük Kullanıyor yada Maçları izlemeden yorum yapıyor

Bu Maç Bana Göre iyi Oynayan futbolculardan Biriydi

Umarım Performansı Arttırarak Devam ettirir

Bzıları futbolcu kavramını sirkte gösteri yapmaktan ibaret sanıyor..Böyleleri hiçbir zaman barış gibilerin değerini anlamayacak

Gerçekçi olmak gerekirse Barış bugün iyi değildi

Barış her zaman olduğu gibi bugünde oldukça çalıştı ve takımına faydalı oldu. Fakat, bir pozisyonda yatarak rakbinden mükemmel bir şekilde çaldığı topu sağındaki Nonda'ya atması daha doğru iken, Baroş'a atarak tercih hatası yaptı. Nitekim Baroş'ta her zaman olduğu gibi güzel bir şekilde vurdu fakat top direğin yanından avuta gitti..

Bana bügün sağ iç oynuyormuş gibi geldi sağ kanadı tek başına Sabri kullandı :o

Beyler macta kaptıgı ve baros'a attıgı pastan baska hicbirsey yapmadi.Keske her nerde duracagini bilen topcu olsaydi.

baris çok kosuyor çabaliyor takima dinamizm katti ama denizli maçinda resmen ortasahasiz oynadik denizlinin hep ortasahayi hemen geçiyordu

Ne kadar farklı yorumlar var ya şaşıyorum bu işe gerçekten.Kimisi (benim gibi) çok beğenirken kimisi bir katkısı olmadığını söylüyor.Şaşırtıcı gerçekten.:)

Geçmis olsun nedir bu çilemiz bizim ya.Sakatlık,ve her nedense hepsi darbeye bağlı.

Ayağı döndü sanırım. Çok kötü çok. Geçmiş olsun Barış.

Ben maçı izleyemedim ya ne oldu Barış'a?

Barış'ın dizi döndü

Galatasaray'ın genç yıldızlarından Barış Özbek, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında şok bir sakatlık yaşadı!

Galatasaray'ın genç yıldızlarından Barış Özbek, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında şok bir sakatlık yaşadı! Barış, maçın 112. dakikasında Sivassporlu Sedat ile girdiği mücadelede sakatlanarak oyunu terketti. Alınan bilgiye göre Barış'ın dizi döndü. Gurbetçi yıldız, bu dakikada yerini Volkan Yaman'a bıraktı.

Barış'ın son durumu yapılacak kontroller sonrası belli olacak

Kaynak: Webaslan.com

Günün kaybı budur. Umarım ucuz atlatır.

Çok kötü oldu ya.Umarım büyük birşey çıkmaz.

Elenmemize hiç üzülmedim ama Barış'ın sakatlıgına çok üzüldüm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt