#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

barışa bi marangoz lazım

edit:sabri'ye de 2 marangoz........

bi tane daha Sabri kazanma yolunda hızla ilerliyoruz :)

parasına göre oynayacaksa madem, kadro dışı bırakalım. ;) nasıl gözün kör olmuşsa artık, şu adamın zararını geçtim, katkısızlığını bile göremiyorsun!

Maçı nerenle izliyorsun bilmiyorum ama bigün otur galatasarayda kim en çok rakip atağı karşılıyor kesmeye çalışıyor say..Herkes ronaldinho tekniğinde olacak diye bişey yok..

Saymanada gerek yok Barış çünkü..

Top kaybınıda eleştiriyorsun ama takımda en çok top kaybı yapan istatiklere baktığımda hiçte Barış olmuyor?

Bize nasıl teknik oyuncular lazımsa Barış gibi oyuncularda lazım.Yapmayın Allah aşkına Barış gayet iyi oynuyor.Onu görevi ara pas atıp 90'a şut çekmek değil.

pas atmak her orta saha oyuncusunun görevidir !!

Altay macıydı herhalde ilk sag acık oynadıgında önceden bende oynar acık diye dusunuyordum ama o zaman gördümki acık macık olmaz barıstan ve o gunden bugune kadar gördümki hala aynı barıstan cok iyi bir gattuso olur dahada fazlası olmaz oyun zekası 0 malaseff barısı koyarsın ortasahanın göbegine tabiri caizse it gibi bi oraya basıcan bi buraya aldıgın paslarıda 10 numarana aktar tamam senin görevin demesi lazım hocanın

Sahada Barış-Ayhan-M.Topal birden olunca olmuyor :o top taşıyamıyoruz bu sefer 3'ü birden göze batıyor :o

Zaten Barış hiç pas atmıyor.

doğru yerde doğru kişiye pek atamıyor maalesef :S

2 adam geçmeden pas atmak yasakmış gibi oynuo :S

Arkadaşın dediği gibi asıl sorunu düzgün pas atamamasında değil oyun zekasının olmamasında, çalışmaktan ziyade maç kasetleri izlemekle bi de tabi genel zeka durumuyla alakalı şeyler :S

doğru yerde doğru kişiye pek atamıyor maalesef :S

2 adam geçmeden pas atmak yasakmış gibi oynuo :S

Arkadaşın dediği gibi asıl sorunu düzgün pas atamamasında değil oyun zekasının olmamasında, çalışmaktan ziyade maç kasetleri izlemekle bi de tabi genel zeka durumuyla alakalı şeyler :S

Murat'ın yaptığı bir yorum var tamamen katılıyorum.Bu takımda oyun zekası yüksek dediğin oyunculardan var renkdaş.Lincoln,Kewell,Arda.Barış'ın görevi topa basıp,topa saldırıp,bir şekilde topu kazanıp bu adamlara aktarmak.Barış'tan oyun zekası,ara pas,mücizevi işler falan beklemeyin.

benim görüşüm her futbolcuda oyun zekası olacak, takımın bütün pas trafiğini oyununu bozuyo Sabri Barış Aydın gibi futbolcular..

Sabri orta açamadığı için Sarbi değil..

benim görüşüm her futbolcuda oyun zekası olacak, takımın bütün pas trafiğini oyununu bozuyo Sabri Barış Aydın gibi futbolcular..

Sabri orta açamadığı için Sarbi değil..

Ne trafiği Allah aşkına :D

Takımda kimse bi şeyden çaktığı yoktu maçta..

Barış'ı doğru yerde, doğru adamlarla oynattığın zaman tam verim alırsın.

Böyle hırslı bir oyuncuyu zor bulursun harcarsan ...

Barış'ı sağ kanatta oynatıyor ve ne oynadığını kimse anlamıyor ön liberoda oynatması gerekir yada hiç oynatmaması!

Barışta hız var ancak futbol zekası diye bir olayın barışla alakası yok kendi kendine bizim ceza sahamızda hareket yapmaya calısan boş koşmayı iyi yapan gereksiz adamın biri iyi bir takımda olması gereken birisi degil bilmem kimine iyidir kimine kötü ancak eger sen benim takımım iyi diyorsan barışmış sabriymiş böyle adamlarla oynaman kendinle celiskiye düsürür skibbe bey

Altay macıydı herhalde ilk sag acık oynadıgında önceden bende oynar acık diye dusunuyordum ama o zaman gördümki acık macık olmaz barıstan ve o gunden bugune kadar gördümki hala aynı barıstan cok iyi bir gattuso olur dahada fazlası olmaz oyun zekası 0 malaseff barısı koyarsın ortasahanın göbegine tabiri caizse it gibi bi oraya basıcan bi buraya aldıgın paslarıda 10 numarana aktar tamam senin görevin demesi lazım hocanın

Barış ın işi aynen anlattığın gibi, fazlasını da beklemiyorum zaten.

Ama hoca tutup göbek yerine kanatta oynatıyorsa Barış ne yapsın.

Sabri kanat adamı onu da ısrarla beke koyuyor. Bi kere de koy şu adamları kendi yerlerine, beke de koy başka birine farklı bir şey dene hoca. (Bu yazıdan Sabri kanatta süper oynar anlamı çıkmasın, en azından kendi yeri diye dedim)

Kewell döndüğünde Barış'ı asıl yerinde izleriz artık.Sağ açık oynayamıyor bu adam işte.

hırsı yeter barış ın...istekli olmayanlar utansın:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt