#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

Rijkaard'ın, ilk 11'inin banko ismi gurbetçi futbolcu için 'yetersiz' dediği öğrenildi. Yöneticiler şaşırdı, Barış ise şokta.

G.Saray'da kendisini transfer eden Kalli dahil, Skibbe ve Bülent Korkmaz'ın ilk 11'de hep banko oynattığı Barış Özbek, Rijkaard'ın gözüne giremedi! Hollandalı hocanın, şu ana kadar yapılan çalışmaları baz alarak gurbetçi oyuncu için 'yetersiz' raporu verdiği ortaya çıktı. HIRSLI ve mücadeleci futboluyla hiçbir hocanın vazgeçemediği Barış için Rijkaard'ın

olumsuz görüş bildirmesi, sarı-kırmızılı yöneticileri de şaşırttı. Barış'ın ise üzgün olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu, yeni sezonda da takımda banko oynayacağına inandığını dile getirmişti.

gelişecek şeyler var, gelişmeyecek şeyler var. Barış gibi fizik gücünüz olabilir. çok kolaydır o fiziği yapmak. 2-3 aylık bir çalışma sadece. ama futbol zekası hadi geliştirelim diyince gelişmez.

Fizik gücü ayrı,fizik ayrı birşey. O da Allah vergisi. Mesela mike tyson. İstediğin kadar çalış, gece-gündüz uyuma o herif gibi olmazsın. Messi kadar çevik olamazsın. Arda kendini istediği kadar kassın barış gibi fiziği olamaz. Belki kondüsyon olarak olarak yakalayabilir ama o bile gerçekten zor. Arda en önemli örnek bu konuda. Defansla ofansı birlikte yaptığı maçlarda canı çıkıyor bu bir gerçek. Ama en kralını yapıyor o ayrı...

geçen sene forumda herkes diyordu ki, "sen futbolu Alman Milli Takımı'ndan daha iyi mi biliyorsun. adamlar Barış'ı oynatıyorlar." falan filan. ben de cevap vermiştim. "yaşıtlarına göre biraz fizikli diye u-21'de oynuyor. A Milli olmadı. çağrılmasının da imkanı yok" demiştim. cevap "seneye oraya da çağırırlar merak etme." olmuştu. bırak A Milli Takımı, U-21'de bile devam edemedi. :D bütün sezon oynadı bir de. ahahhaha. demek ki kötü oynamış. şimdi yalvarıyor Türkiye'de oynamak için. o milli forma kutsaldır. herkes giyemez. :)

geçen sene forumda herkes diyordu ki, "sen futbolu Alman Milli Takımı'ndan daha iyi mi biliyorsun. adamlar Barış'ı oynatıyorlar." falan filan. ben de cevap vermiştim. "yaşıtlarına göre biraz fizikli diye u-21'de oynuyor. A Milli olmadı. çağrılmasının da imkanı yok" demiştim. cevap "seneye oraya da çağırırlar merak etme." olmuştu. bırak A Milli Takımı, U-21'de bile devam edemedi. :D bütün sezon oynadı bir de. ahahhaha. demek ki kötü oynamış. şimdi yalvarıyor Türkiye'de oynamak için. o milli forma kutsaldır. herkes giyemez. :)

Kına?

(Mod. tarafından düzenlendi.)

(Altta belirttiğim gibi, kuralları tekrardan okuyun)

Hakan hatırlatayım dedim.

18. Galatasaray Spor Klübü üyesi bir görevliye,Galatasaray Spor Klübü yönetim kurulu ve sporcusunu eleştiri düzeyi dışında aşağılayan, hakaret eden üyelerimize 1 aydan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

U-21'de devam etmek için bir yaş sınırı var mı?

Hakan hatırlatayım dedim.

18. Galatasaray Spor Klübü üyesi bir görevliye,Galatasaray Spor Klübü yönetim kurulu ve sporcusunu eleştiri düzeyi dışında aşağılayan, hakaret eden üyelerimize 1 aydan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Dun XXX kazma dedim diye hemen kara listeye almısıniz beni.

(mod tarafından silindi)

Adminlere sesleniyom, sizde bırakın bu işleri. :ka05:

Galatasarayda oynayacak kapasitenin cok altında kötü bir futbolcu futbolunu begenmiyorum

Barış,aydın,sabri neyse yaserde öyle.Oyun bilgileri sıfır.Oyun içerisinde çok amatörce hareketler yapıyorlar.Yaser bir pozisyonda çok saçma birfaul yapmayıp ,akıllı ve yavaş bir şekilde rakibin üzerine gitse rakip oyuncu panik yapacak ve tehlikeli pozisyon olucak.Bu oyuncular fiziksel anlamda çok yetenekli ama bunu oyun içerisinde kullanamıyorlar,bundan sonrada kullanabileceklerini düşünmüyorum.Bir futbolcuda oyun bilgisi ,oyun görüşü çok önemlidir.Mesela Hakan balta,uğur uçar çok yetenekli değiller fakat oyun bilgileri ,oyun görüşleri iyi ve hiç sırtmıyorlar.Yapılan transferlerdede ilk önce bakılması gereken kriterdir.

O yüzden bu tür oyuncuların bu takımda oynamasına karşıyım.Bu tür oyuncularla kollektif ,kaliteli bir oyun oynamak çok zordur.

Kabul etmek lazım Galatasarayımızı ileri taşıyacak bir oyuncu değil sıradan bir futbolcu.Zaten Gs mizde olmasının tek nedeni çok hırslı ve mücadeleci yapısı...

Herhalde şaka yapıyorsun sen ?

Yo kesnlikle iyi oyuncu zaten pas yapmasını bilse şu an 6-7 ye satmıştık Barışı.Alman ümit milli oyuncusu.Bu yıl herkes lige havlu atarken bu adam Gs için her şeyi yapıyordu.

Bunun kısıtlı özellikleri mi var.O zaman gidipte bu adam Berlin maçının(Mükemmel ötesidiro maçta) Bordo maçının Hamburg maçının şampionluk maçlarındaki Sivas Ve Fb maçlarının yıldızı olamazdı.Uefa maçlarında Barışın oynadığı kötü maç var mı?

Herkes oyundan düşer bu adam düşmez.Fizik kondisyonu çok iyi.Sağ açık değil ortada oynamalıdır.Bu dökülen yılımızda en iyi 5 kişiyi sayın deseler gözü kapalı Barış ilk 5 e girer.Başkaları desin boş boş koşuyor diye.Arda ya attırdığı bordo maçındaki golde de boş koşuyordu zaten.

Adam topa kayıyor aniden yerden kalkıp pas yapmaya başlıyor.Madem bu kadar kötü nasıl oluyor da Ernst-Cisse ikilisine karşı orta saha güle oynaya bizde oluyordu.Çok kötüyse nasıl olur da Selçuk-Emre ikilisine karşı ilk yarı da Fbyi yarı sahasına kapatırız.

İlk 11 oyuncusu olmasa bile çok iyi bir yedek oyuncu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt