#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Kafasina göre bakmadan ortaya vurdu Barosda öne kostu gol oldu, öyle süper assist fallan hic degil,bizim takimda oynayacak kapasitede degil yinede.

Bu kadar üzülmeyin yahu. İçim parçalanıyor:)

Yaa bu barışa laf edenler nasıl maç izliyolar(izleyip izlemediklerini de sormak lazım),izliyolarsa eğer izledikleri maçlardan zerre kadar anlamadıkları çok belli.Sezon başından beri yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlar ortadayken,takımımız nerdeyse her maç iki tane düz ve ofansif gücü nerdeyse sıfır olan oyuncuyla maça başlarken(h.balta ve m.sarp) hala barış özbek'e laf atıp duranlar var burda inanamıyorum gerçekten inanamıyorum yaaa.Barış'ı eleştiren arkadaşlara diyorum ki bizim 11 de barış tarzı rakibi ısıran iki topçu olsa şu takımı kolay kolay kimse yenemez.Şuanda en çok ihtiyacını duyduğumuz oyuncu tipi barış tipinde oyuncuyken hala devre arasında yollansın diyen arkadaşlar var inanılmaz diyorum buna.Barış devre arasında yollansın biz de her maç eleğe dönmüş defansımızı izlemeye devam edelim.Barış giderse de siz göbek atarsınız bi güzel.Dün 65'te girdi adam oyuna ve gidiyo denilen oyun yeniden lehimize dönmeye başladı.Ben barış'ın taaa sol beke gelip top çaldığını gördüm dün.Bunu bizim takımda yapan kaç kişi var bana barış'ı eleştiren arkadaşlar bunu bi söylesin.En az 3-4 tane top çaldı girdikten sonra.Adam sağ taraftan baroşa orta keser,gider sol bekten top çalar,gider yayın ordan şut çeker ama yok barış gönderilsin yaaa pas yapmayı bilmiyo.Dün sahada 90 dakika ön liberoda kalan arkadaşlar pas yapmayı çok iyi biliyolar yaa ya da bundan önce orda oynayan arkadaşlar.Ama yok illaki barış idam edilecek.Tamam dün barışta top kaybı yaptı ama adam en azından izlemiyo hemen gidiyo rakibine yapışıyo en azından faul falan yapıyo topu almasa da,böylece rakibin hızlı çıkıp defansı dengesiz yakalama fırsatı olmuyo.En azından bunu yapmaya çalışıyo bu çocuk ve hala bu çocuğu gönderelim diyenler var bizde bravo diyorum size bravo.Barış pas yapmayı bilmiyosa şu andaki m.topal ve m.sarp ta en az onun kadar belki de ondan fazla top yapmayı bilmiyolar ve barış özbek m.topalla m.sarp ofans anlamında 10 a katlar.Benim bu haftaki fener maçından zerre kadar umudum yok.Rijkard yine aynı 11 le sahaya çıkacak.ilk 15-20 dakika baskılı görünücez ondan sonra orta sahamız oyundan düşünce yine eleğe dönmüş bir defans ve yenen goller.Barışı eleştiren arkadaşlarda fenerden yine fark yersek eleştirmeye devam etsinler bu çocuğu oldu mu.Yemin ediyorum ilk 11 imizde barış gibi koşan ısırıran 2-3 oyuncumuz olsa biz şu feneri kevgire döndürürüz ama elimizde olan bir tanesini de rijkard oynatmıyo zaten

Hucuma cikti asist yapti, geriye geldi top cikardi. Dunku oyunu gecen sene ki oyununun %30'u bile degil. Bir pozisyonda Keita ile anlasamadi ve top rakibe gitti. O topun arkasindan kosup pozisyonu bozmasi bile harika bir enstantane oldu.

Hep diyorum, Linderoth yoksa bu takimin ideal orta tandemi BARIS-TOPAL'dir.

Öyle deme hocam, adamda oyun zekası sıfır(Diğer orta saha elemanlarımız xavi gibi). Asist diye geçen pozisyonda da geri pas düşünmüştü aslında. Dan dun vurdu işte.

Ayhan'ın yerine oynasa aslında iyi olur gibi :) Ayhan gibi topla oynamayı sevmiyor, bize de öyle adamlar lazım.

Gereksiz çalım atmasa ve basit oysana bu takımın onun gibi pres yapan oyuncuya her zaman ihtiyacı var.

Gerçekten hangi oyuncuyu ne zaman kullanacağını çok iyi biliyor,herkesin yüzünün gülmesinin derdinde suratını asmıyor kimsenin Barış bu dopingle daha da savaşacak artık hoca bana güvendi oyun sıkıştığında demiştir bu bile bir motive.

Barış ım ya Kewell ve Baros tan sonra bazılarına kapağı veren 3.oyuncu oldu:)

Sağ kanat yerine Ayhan veya Sarp ın mevkisinde oynarsa çok daha verimli olur Sn.Rİjkaard=) ciğerini bilirim ben Barış ın.

Barış-Linderoth ikilisini görmek isterim dinamo maçında. En azından biri oynar umarım. Performansa göre fener maçına bakılır.

Bunca zaman aradan sonra Barış'ı oynarken görmek çok güzeldi. Barış sahada mücadele etti, ben de yanımda maç izleyen, yaşını başını almış, Barış düşmanı amcayla.. :D

bu arada anti-barış çılar baktı büyük çoğunluk destek veriyo onlarda ses çıkaramıyolar:):):)

Kim demiş ses çıkartamıyor diye.:) İstersen çıkartırım:p

Itiraf edin rahatlayin; ilk once Tobi, sonra Baris, en son digerleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt