#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bugün Ayhan indirseydi doğru birşey yapacaktı yani ?

Gole giden adam indirilir vayy yeni bir şey öğrendik.

Türkiye-İspanya maçında Hakan indirebilirdi. Son dakika 10 kişi oynayabiliriz ama puanımızı alırdık. Euro 96 da Alpay 90 dk da adamı indirse puanımızı alırdık. Elano Buca maçında ilk yarı indirdi. Sanki Buca gol atsa nolcak. Varsın attığı gol 2 gol sayılsın o maçı rahatça hatta farklı kananırdık. Ama öyle saçma kart gördü ki nerdeyse kupadan eleniyorduk.

Ama pardon Elano yaptı değil mi. Pardon ee ne de olsa takıma alışıyor.

Hacı valla dedikleriniz çelişiyor...kendinizle çelişmeyin bari...

Tamer hocamında dediği gibi sizler GSC Futbol Uzmanlarısınız...pardon

Mücadeleci, güçlü, hırslı.

- Hangi sporla meşguluz acaba?

- Rugby.

Futbolu futbol yapan değerler vardır. Geri kalanlara sporcu dediğimiz adamlar sahiptir zaten. Barış'ta futbolu futbol yapan özellikler yok. O yüzden iyi bir futbolcu değildir! Afrika'da futbol oynayan fizik olarak iyi bir adamı getirin, en kötü Barış kadar övgü toplamazsa "futbol cahiliyim" diye bağıra bağıra inleteceğim forumu. Ama bu sizin kafanızdaki o küçük futbol klübüne uygun bir davranış olur. Galatasaray sizin o ufak zihinlerinizden daha büyük bir futbol klübüdür.

Ulan mactan sonra 2 saat kestireyim dedim adamin giyiminden girmissiniz, cinsinden cikmissiniz. Baris'a karsi olan antipatinizi bu kadar belli ettirmeyin.

- Rugby.

Futbolu futbol yapan değerler vardır. Geri kalanlara sporcu dediğimiz adamlar sahiptir zaten. Barış'ta futbolu futbol yapan özellikler yok. O yüzden iyi bir futbolcu değildir! Afrika'da futbol oynayan fizik olarak iyi bir adamı getirin, en kötü Barış kadar övgü toplamazsa "futbol cahiliyim" diye bağıra bağıra inleteceğim forumu. Ama bu sizin kafanızdaki o küçük futbol klübüne uygun bir davranış olur. Galatasaray sizin o ufak zihinlerinizden daha büyük bir futbol klübüdür.

Kardeşim Barış'ta olan özellikler sadece onlar değil ki...Mücadele edecek evet..güçlü olacak evet...hırslı olacak..Fener maçında topu kaybedip ardından öyle peşi sıra bakmıyacak...Trabzon maçında top kaybı yapıp rakibini seyretmeyecek...

Futbol zekası olacak...tek pasla oynamasını bilecek...yaptığı tek şey topu alıp 2-3 adım koşup tekrar geriye dönmek olmayacak...Barış'ta bunların hepsi var...

Senin afrikalılarda barış gibi olsun gelsin oynasın...çok sevinirsin gibime geliyor o zaman

s.serhat türkel..farkındamısın ahmet çakar'ı geçtin!!biraz az şeyi bilsen daha iyi olur.hani çok şey bileni neler yapıyolar biliyosun.ama bişey bildiğinide sanmıyorum önyargıdan hariç

- Rugby.

Tamam sayın futbol bilgini bizim kafamız senin kadar basmıyo. Ama neden bu kadar kızdın ki tamam dediğin olsun Barış kaka iğrenç ögghhhh hatta çirkef bir topçu hatta topçu da değil. Getirin inimatoyu, aymanı, barussoyu, saidoyu...:D

- Rugby.

Barusso ?

Tamam sayın futbol bilgini bizim kafamız senin kadar basmıyo. Ama neden bu kadar kızdın ki tamam dediğin olsun Barış kaka iğrenç ögghhhh hatta çirkef bir topçu hatta topçu da değil. Getirin inimatoyu, aymanı, barussoyu, saidoyu...:D

Dostum mesajlarıma bakabilirsin istiyorsan. Yazdığım halde tutmayan birşey var mı?

* Herkes burada Van Gaal gelsin diye yırtınırken, ben "adam değil" demiştim. Şimdi Bayern kovma planları yapıyor.

* "Sabri, Rijkaard'la yükselişe geçer" demiştim ve Sabri o sıralarda herkesin düşmanıydı. Sonuç ortada.

Böyle istediğin kadar örnek var. Mesajlarımda gelişmiş arama yapabilirsin.

Doğru söylüyor Serhat Barış konusunda. %101 katılıyorum yani..

Dostum mesajlarıma bakabilirsin istiyorsan. Yazdığım halde tutmayan birşey var mı?

* Herkes burada Van Gaal gelsin diye yırtınırken, ben "adam değil" demiştim. Şimdi Bayern kovma planları yapıyor.

* "Sabri, Rijkaard'la yükselişe geçer" demiştim ve Sabri o sıralarda herkesin düşmanıydı. Sonuç ortada.

Walla ne diyeceğimi şaşırdım. Tamam tatmin oldum sen her şeyi biliyormuşsun biz burda boşuna tartışıyoruz. Tamam Barış bu takımdan gitsin.

Barış alamancı olabilir ama futbol tarzı olarak alamancılara benzemiyor. Daha çok ingiliz tarzı savaşan bir futbolcu. Tekmeye kafa sokan türk tarzı da biraz yok değil. Topal ve Sarp alman tarzı oynuyor, fazla istif bozmadan dikbaşlı oynuyorlar. Barış ikisinden de faydalı olduğu halde yine yedek kalır. Çünkü Topal ve Sarp gibi güçlü lobisi yok garibin.

Van Gaal'e adam değil mi demişsin ? gözümden kaçmış valla :)

Bak arkadaşım Van Gaal'den bir sezonda başarı bekliyorsan futbol cahilisin.

Sene 1991...Leo Beenhakker Ajax'tan istifa eder ve takımın başına Louis gelir ve işine başlar..bu ayrıca kendisinin ilk teknik direktörlük deneyimidir..91 yılı tipik Ajax yılı olarak geçer ve bu süreçte Van Gaal takımını kurma çalışmaları yapar...sene 92...Van Gaal takımını kurmuş altyapıdan harika gençleri takıma adapte etmiştir...bu genç takım 92 UEFA finalinde İtalyan Torino takımını yener ve kupayı müzesine götürür...Varan 1

aynı takım 94/95/96'da Hollanda'da almadık kupa bırakmamıştır...bu sezonların ikisinde hocamız Rijkaard'da bulunmuştur..varan 2

95 ve 96 yıllarında Van Gaal'in kurduğu müthiş Ajax 95'te kupanın bir önceki şampiyonu Capello'lu Milan'ı yener ve kupayı müzesine götürür..yine sene 95 Ajax UEFA Süper Kupayı da kazanır...sene 96 Yine Şampiyonlar ligi finali rakip Lippi'li Juventus...Ajax penaltılarda kaybeder maçı...varan 3

Barca macerasını biliyoruz...klübün efsane teknik direktörleri arasına girmiştir

Sene 2005...Van Gaal AZ Alkmaar'ın başına geçer...ve yeniden takımını kurmaya başlar...2007/2008 sezonu sonunda görevden ayrılmaya karar verir sonradan vazgeçer kurduğu takımla yoluna devam eder..aynı sezon AZ Hollanda şampiyonu olur ve buda varan 4 !

ve sen böyle bi adama " adam değil " diyorsun...hocam sen futbol cahilisin...

Sabri'yi bir-iki maç kötü diye eleştirirler ama sezonu genelde iyi geçirmiştir...sen 1-2 kişinin yorumuna bakıp herkes tabirini kullanabiliyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt